STIEBEL ELTRON CNS 250 SE (2500 W) elektromos fali fűtőpanel

STIEBEL-ELTRON CNS SE 2500 W fűtőpanel elölnézetben Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
52.000 Ft (40.945 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Kifutott termék
Gyártó:

A villanyradiátor kiszállítása teljesen ingyenes,  így ezzel Ön pénzt takarít meg! 

Pipa Fali kivitel

Leírás és Paraméterek

STIEBEL ELTRON CNS 250 SE villanyradiátor - elektromos fűtés 21-25 m2-hez

STIEBEL ELTRON CNS 250 SE (2500 W)  villanyradiátor nagy teljesítményű fűtőkészülék, ezért nagyobb helyiségekhez ajánlott elektromos fűtés. A fűtőpanel legfeljebb 25 m2 alapterületű, átlagos belmagasságú helyiséghez javasolt. A villanyradiátor a mechanikai hatásokkal szemben kifejezetten ellenálló, por-festett acéllemez burkolattal készül. A fűtőpanel gyári színe fehér.

Villanyradiátor korszerű fűtőbetéttel - biztonságos elektromos fűtés

STIEBEL ELTRON   CNS 250 SE villanyradiátor a nagy hőleadó felülettel rendelkező korszerű fűtőbetétnek köszönhetően tartós és biztonságos elektromos fűtés. A hőleadó bordák nincsenek áram alatt és nincsen izzó alkatrész sem, ezért ez a villanyradiátor nem csak biztonságos, hanem energia-hatékony is. A korszerű fűtőbetétnek és a masszív burkolatnak köszönhetően ez a fűtőpanel akár fürdőszobában, vagy más vizes helyiségben is felszerelhető (vizes objektumtól legalább 60 cm távolságra). A fűtőpanel védettsége IP 24, tehát a véletlenül ráfröccsenő vízzel és ujjnyi tárgyak bejutásával szemben védett.

Nagy teljesítményű  fűtőpanel többfunkciós elektronikával

CNS 250 SE sorozatú STIEBEL ELTRON  fűtőpanel   többfunkciós, teljesen elektronikus vezérlővel van ellátva. Azért, hogy a fűtőpanel kezelhetősége minél könnyebb legyen, a kezelőszerveket a villanyradiátor tetején helyezték el. A kezelőszervek egy kis lecsukható fedéllel eltakarhatók, ami azzal az előnnyel jár, hogy a villanyradiátor beállításait véletlenül nem lehet megváltoztatni. A lehajtott fedél a visszajelző LED lámpák fényét is eltakarja, így azok fénye éjszaka nem zavaró. A lehető legjobb, energia-hatékonyabb elektromos fűtés érdekében a fűtőpanel főbb funkcióval rendelkezik:

  • Komfort funkció (nappali beállítás) - a fűtőpanel a kiválasztott szobahőmérsékletet tartja
  • Gazdaságos funkció (éjszakai beállítás) - a komfort beállításához képest kb. 2,5 °C-t csökken a hőmérséklet
  • A fagyvédelmi funkció - a fűtőpanel kb. 7 °C-t tart

A gazdaságos funkció, a fagyvédelmi beállítás bekapcsolt állapotát, továbbá a fűtőbetét működését a fűtőpanel vezérlő panelén elhelyezett visszajelző LED lámpa jelzi. A villanyradiátor termosztátja egy fix beállításnál rögzíthető, illetve a beállíthatósági tartománya korlátozható. Ennek a funkciónak köszönhetően a fűtőpanel beállításán idegenek nem tudnak változtatni.

STIEBEL-ELTRON CNS SE elektromos radiátor kezelőszervek

Könnyen felszerelhető, kis helyigényű fűtőpanel

A fűtőpanel gyorsan, egyszerűen a falra szerelhető, így a hatékony és komfortos elektromos fűtés azonnal a rendelkezésre áll. A tartókeret a villanyradiátor alaptartozéka, amit 2-4 csavarral -esetleg tiplik segítségével- a falra kell csavarozni. A fűtőpanel ezt követően erre a tartókeretre egyszerűen felakasztható.

A villanyradiátor elektromos csatlakoztatása ugyancsak nagyon egyszerű: a gyári villásdugót egyszerűen egy meglévő konnektorba kell dugni. A fűtőpanel kettős szigetelésű, ezért földelést nem igényel. Vegye figyelembe, hogy a 2500 W-os villanyradiátor kifejezetten nagy teljesítményű, ezért a csatlakozó ajzatnak hibátlannak kell lennie. Ennek érdekében azt javasoljuk, hogy az ilyen nagy teljesítményű elektromos fűtés telepítése előtt szakemberrel ellenőriztesse az elektromos hálózatot!

Még több villanyradiátor >>>

STIEBEL-ELTRON villanyradiátor garancia

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 2500 W
áramfelvétel 11,4 A
védettség IP 24 - kettős szigeteléssel
védettségi osztály II
bekötés használatra kész villásdugó (földeletlen)
magasság 45 cm
szélesség 89 cm
mélység 10 cm
súly 8,1 kg
tartókonzol van
beépített elektronikus termosztát igen
termosztát pontossága +/- 0,2 °C
fagyvédelmi funkció igen
gazdaságos üzemmód igen
funkció visszajelző igen
működés visszajelző igen
ajánlott befűthető terület 21-25 m2
További képek
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!