STIEBEL ELTRON CNS 50 SE (500 W) elektromos fali fűtőpanel

STIEBEL-ELTRON CNS SE 500 W elektromos fűtőkészülék - fürdőszobában is felszerelhető Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
37.500 Ft (29.528 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Nem rendelhető
Gyártó:

A  fűtőpanel kiszállítása ingyenes,  ezért Ön pénzt takarít meg! 

Pipa Fali kivitel

Leírás és Paraméterek

STIEBEL ELTRON CNS 50 SE fűtőpanel - elektromos fűtés legfeljebb 5 m2-hez

STIEBEL ELTRON CNS 50 SE (500 W)  kis teljesítményű fűtőkészülék, ezért kisebb helyiségbe, fürdőszobába ajánlott korszerű elektromos fűtés. Legfeljebb 5 m2 alapterületű, szokásos belmagasságú helyiségben optimális fűtőpanel. Ez az elektromos fűtőkészülék kifejezetten masszív, mert erős, por-festett acéllemez burkolattal rendelkezik. Gyári színe fehér.

Elektromos fűtés biztonságosan - fűtőpanel zárt fűtőbetéttel

STIEBEL ELTRON  CNS 50 SE elektromos fűtőpanel a nagy fajlagos felületű korszerű fűtőbetét miatt időtálló és biztonságos elektromos fűtés. A fűtőelem nincs áram alatt és nem is izzik, ezért ez az elektromos fűtőkészülék amellett, hogy biztonságos, még energia hatékony is . Mérete miatt fürdőszobában is praktikus fűtőkészülék  (kádtól, zuhanyzótól legalább 60 cm távolságra szerelhető fel). A fűtőpanel védettsége IP 24, azaz ujjnyi méretű tárgyak bejutásával  és a véletlen fröccsenő vízzel szemben védett.

Kis teljesítményű  elektromos fűtőkészülék  többfunkciós vezérléssel

CNS 50 SE  sorozatú  STIEBEL ELTRON  elektromos fűtőkészülék teljesen elektronikus, számos kiegészítő funkciót nyújtó vezérlővel van ellátva. A kezelőszerveket a fűtőpanel tetején helyezték el, így az elektromos fűtőkészülék használata nagyon egyszerű. A tekerőgombokat praktikus, lecsukható fedél védi, ezért az elektromos fűtőkészülék beállításait nem lehet véletlenül megváltoztatni. Ezen kívül a fedél a véletlen fröccsenő vízzel szemben is védelmet nyújt, ami a fürdőszobai felhasználás során különösen hasznos. A lehető legkevesebbet fogyasztó elektromos fűtés megvalósítása érdekében a fűtőpanel több beállítással rendelkezik:

  • Komfort beállítás (nappali funkció) - az elektromos fűtőkészülék a termosztát tekerőgombjával beállított szobahőmérsékletet tartja
  • Gazdaságos beállítás (éjszakai funkció) - a fűtőpanel kb. 2,5 °C-t csökkent a hőmérsékleten a komfort beállításhoz képest
  • A fagymentesítési beállítás - az elektromos fűtőkészülék nagyjából 7 °C-t tart

A gazdaságos beállítás, a fagymentesítési beállítás aktív állapotát és a fűtés működését az elektromos fűtőkészülék vezérlőjén visszajelző LED lámpa jelzi. A fűtőpanel hőmérséklet beállító tekerőgombja egy fix, tetszőleges állásnál rögzíthető, vagy a szabályozási tartománya korlátozható. Ennek köszönhetően az elektromos fűtőkészülék beállításán gyermek, vendég, vagy ügyfél nem tud változtatni.

STIEBEL-ELTRON CNS SE elektromos radiátor kezelőszervek

Fűtőpanel kis helyigénnyel, könnyű felszereléssel

Ez a fűtőpanel gyorsan, egyszerűen a falra szerelhető. Nagyon kis helyet foglaló elektromos fűtés, ami különösen fürdőszobában praktikus. A felszereléshez szükséges, mindössze 1-2 tiplivel és csavarral rögzíthető fali tartókeret az elektromos fűtőkészülék alaptartozéka. Mivel a készre szerelt villásdugó miatt az elektromos bekötés sem jelent gondot, azonnal használható elektromos fűtés.

Még több, nagyobb teljesítményű fűtőpanel >>>

STIEBEL-ELTRON villanyradiátor garancia

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 500 W
áramfelvétel 2,3 A
védettség IP 24 - kettős szigeteléssel
védettségi osztály II
bekötés használatra kész villásdugó (földeletlen)
magasság 45 cm
szélesség 37,0 cm
mélység 10 cm
súly 3,8 kg
tartókonzol van
beépített elektronikus termosztát igen
termosztát pontossága +/- 0,2 °C
fagyvédelmi funkció igen
gazdaságos üzemmód igen
funkció visszajelző igen
működés visszajelző igen
ajánlott befűthető terület legfeljebb 5 m2
További képek
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!