BONJOUR ErP 1000 W elektromos fűtőpanel (új modell)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
28.900 Ft (22.756 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

A fűtőpanel kiszállítása ingyenes!
1000 W   6-10 m2-hez

Lábkészlet

2 év Garancia

A fűtőpanel falra nem szerelhető!

Leírás és Paraméterek

A 2018-as  Bonjour ERP-s 1000W-os modell kis teljesítményű elektromos fűtőpanel. Beépített, pontos termosztáttal és hatékony fűtőbetéttel. Kisebb helyiségek gazdaságos, átmeneti vagy kiegészítő fűtésére javasolt.  

Praktikus elektromos fűtőtest fürdőszobában is

Méreténél fogva az 1000 W teljesítményű Bonjour elektromos fűtőpanel kis és közepes alapterületű helyiségekben használható. Mivel IP 24-es besorolással rendelkezik, azaz fröccsenő víz ellen védett akár fürdőszobában is használható. A fürdőszobában és más vizes helyiségben csaptól, kádtól, zuhanyzótól és más vizes objektumtól legalább 60 cm távolságra kell elhelyezni.  A villamos csatlakozás gyárilag villásdugóval történik.

Semmilyen külön vezérlőre nincs szüksége, mivel a Bonjour elektromos fűtőpanel pontos, beépített  termosztáttal kerül forgalomba.  Ön csak beállítja a kívánt hőmérsékletet és a fűtőpanel azt precízen tartja.

A Bonjour ErP-s modell alaptartozéka a lábkészlet.

Pipa2 év garancia

Több francia fűtőpanel >>>

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 1000 W
áramfelvétel 4,5 A
védettség IP 24
védettségi osztály II
bekötés használatra kész villásdugó (földeletlen)
működési elv konvekciós (meleg levegővel)
fűtőbetét típusa zárt, alumínium bordás
magasság 45,1 cm
szélesség 45,8 cm
mélység (tartókerettel) 9,9 cm
súly 3,2 kg
lábkészlet van
beépített gőznyomásos termosztát igen
termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
fagyvédelmi funkció igen
ajánlott befűthető terület max 10 m2
További képek

Ismertető

Mobil elektromos fűtőpanel max. 10m2-es helyiségekhez

A hagyományos villanyradiátor helyett ez a mobil elektromos fűtőpanel egy sokkal korszerűbb fűtőbetéttel rendelkezik, amely korrózió álló alumínium bordákkal ellátott. Ez a  bordázott fűtőbetét hatékonyan adja át a hőt a levegőnek, nem okoz égett por szagot és nincs közvetlenül áram alatt sem. A fűtőbetétnek köszönhetően a Bonjour ErP-s modell kifejezetten biztonságos és tartós. A fűtőkészülék IP 24 védelemmel rendelkezik. További biztonsági tényező, hogy a villanyradiátor túlmelegedés ellen hőkioldóval védett. Az elektromos fűtőpanel megfelel a szigorú ErP előírásoknak a következők figyelembevétele mellett: a termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

A Bonjour Erp-s  elektromos fűtőpanel, konvekcióval, a fűtőkészülék felső rácsain kiáramló meleg levegővel fűt. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy az elektromos fűtés működése során nincs a falszerkezetben elnyelődő sugárzó hő ami veszteségként jelentkezne, különösen rossz hőszigetelés esetén. A levegő hőmérséklete jól mérhető, ezért a fűtőpanel is jól szabályozható. A fűtőkészülék működése teljesen hangtalan csak a termosztát ki-be kapcsolása során hallható halk kattanás. A hőmérséklet precíz szabályozásáról egyszerű felépítésű, de finom működésű  termosztát gondoskodik. A szobahőmérséklet beállítása egyszerűen, tekerőgombbal történik. A legalacsonyabb hőmérséklet beállításával az elektromos fűtőpanel fagymentesítőként is használható.

Masszív, porfestett acéllemez burkolta miatt a Bonjour ErP-es 1000W-os elektromos fűtőpanel masszív, ugyanakkor kis súlyú (mindössze 2,8 kg). A kis súly miatt a villanyradiátor mozgatása nagyon könnyű.

Termék címkék: elektromos radiátor, fűtőpanel
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!