DIMPLEX PLX fali elektromos radiátor 1000 W

Dimplex PLX 1000 W elektromos fűtőkészülék előlnézetből Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
36.700 Ft (28.898 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Kifutott termék
Gyártó:

A fűtőpanel kiszállítása teljesen ingyenes

2 fokozat: 500 / 1000 W  8-10 m2-hez 

Leírás és Paraméterek

Dimplex PLX 500 / 1000 W elektromos fűtőkészülék 8-10 m2-hez

Dimplex elektromos fűtőkészülék 8-10 m2-hez. Fűtőpanel zárható kezelőpanellel, két fokozattal, beépített termosztáttal és gyári villásdugóval. A fűtőpanel kb. 10 m2-es átlagos hőszigetelésű (30-as téglafal, dupla üvegezésű nyílászárókkal) és kb. 2,60 m belmagasságú helyiség fő, vagy kiegészítő fűtésére alkalmas.

Elektromos fűtőkészülék hosszú élettartalommal

Jogos elvárás egy elektromos radiátorral szemben, hogy hosszú ideig működőképes, esztétikus, de ugyanakkor masszív legyen. A Dimplex PLX elektromos fűtőkészülék ezeket a kívánalmakat maradéktalanul teljesíti, mivel masszív, porfestett acélházzal és apróbordás fűtőbetéttel rendelkezik. A fűtőbetét bordázata nincs áram alatt és nem is izzik, ezért a Dimplex PLX fűtőpanel amellett, hogy hosszú élettartamú, nagyon biztonságos fűtőkészülék is.

Könnyen a falra szerelhető fűtőpanel

Az elektromos fűtőkészülék felszerelése nagyon egyszerű: a tartozék szerelőkeretet 2-4 tipli és csavar segítségével a falra kell rögzíteni, majd a fűtőpanel erre a keretre egyszerűen felakasztható. Mivel a fűtőkészülék gyárilag készre szerelt villásdugóval rendelkezik, a fűtőpanel hálózati csatlakoztatásához egy már meglévő konnektor is elegendő.

A fűtőpanel akár fürdőszobában is felszerelhető

Az 1000 W-os elektromos fűtőkészülék kiválóan alkalmas fürdőszoba fűtésére. A fűtőpanel IP X4 –es védettséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a fűtőkészülék védett a véletlenül ráfröccsenő vízzel szemben. Fürdőszobában kádtól, zuhanyzótól legalább 60 cm távolságra kell felszerelni, hogy a fűtőpanel onnan ne legyen elérhető.

Elektromos fűtőpanel termosztáttal és két fokozattal

A fűtőpanel energiahatékony működésesről beépített hőcsöves termosztát gondoskodik, ami sokkal pontosabb, mint a hagyományos bimetálos szabályzó. Önnek csak be kell állítani a kívánt szobahőmérsékletet és az elektromos fűtőkészülék azt precízen tartani fogja. Ezen kívül azt is megválaszthatja, hogy a fűtőpanel 500 (50 %) vagy 1000 W (100 %) teljesítménnyel üzemeljen. A pontos, beépített termosztát és helyesen kiválasztott fokozat energiát, ezzel fűtési költséget takarít meg Önnek.

Zárható fedél az elektromos fűtőkészülék kezelőszervein

Az elektromos fűtőkészülék takarékos működéseshez elengedhetetlen, a precíz beállítás és annak megőrzése, ezért a fűtőpanel kezelőszerveit átlátszó, de zárható fedéllel látták el, hogy gyermek, vagy idegen a fűtőkészülék beállításait ne tudja módosítani. Ezzel maximálisan kihasználhatja a pontos termosztát és a fokozatkapcsoló előnyeit, mert az elektromos fűtőkészülék mindig a leggazdaságosabb és legkomfortosabb beállítások szerint üzemelhet, végső soron pénzt takarítva meg Önnek.

Valamennyi Dimplex PLX elektromos radiátor >>>

Dimplex PLX fűtőpanel 3 év teljeskörű garanciával

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 1000 W
áramfelvétel 4,6 A
védettség IP X4 - fürdőszobában felszerelhető
túlmelegedés elleni védelem igen, automatikusan visszakapcsol
bekötés használatra kész, készre szerelt villásdugó
magasság 43 cm
szélesség 61,8 cm
mélység 11,5 cm (tartókonzollal)
súly 6,2 kg
tartókonzol van
beépített gáztöltésű termosztát igen
választható fokozatok 50%-100% (500 / 1000 W)
fagyvédelmi funkció igen
zárható kezelőpanel (gyerekzár) igen
ajánlott befűthető terület 8-10 m2
További képek
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!