STIEBEL ELTRON CNS 300 SE (3000 W) elektromos fali fűtőpanel csom.sér.2.

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
53.700 Ft (42.283 Ft + ÁFA)
Gyártó:

A fűtőpanel kiszállítása Önhöz teljesen ingyenes,  így ezzel pénzt takarít meg! 

Pipa Fali kivitel

Eredeti csomagolás megbontva.
A termék állapota, működése kifogástalan.

 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-13

Leírás és Paraméterek

STIEBEL ELTRON CNS 300 SE elektromos fűtőtest 26-30 m2-hez

STIEBEL ELTRON CNS 300 SE (3000 W)  elektromos fűtőtest egy kifejezetten nagy teljesítményű elektromos radiátor, ezért olyan nagy alapterületű helyiségekhez ajánljuk, ahol nincs lehetőség egyszerre több fűtőpanel elhelyezésére. Ez az elektromos fűtőtest legfeljebb 30 m2 alapterületű, átlagos belmagasságú és hőszigetelésű helyiségekhez javasolt. További előnye, hogy a 3000 W-os rendkívül nagy teljesítménye ellenére igen kis helyigényű, mivel mindössze 104 cm hosszú. Helytakarékos elektromos fűtés. A fűtőpanel a fizikai hatásokkal szemben igen ellenálló acéllemez burkolattal készül, melynek gyári színe fehér.

Elektromos fűtőtest tartós, biztonságos fűtőbetéttel - energia-hatékony fűtőpanel

STIEBEL ELTRON CNS 300 SE elektromos fűtőtest nem a széles körben alkalmazott izzó cekásszal, hanem egy annál jóval tartósabb és biztonságosabb un. zárt fűtőbetéttel kerül forgalomba. A fűtőbetét nem izzik és a hőleadó felülete elektromosan szigetelt, így ez az elektromos fűtés a nagyobb biztonság és a hosszú élettartam mellett gazdaságosabb is. Ennek a technológiának köszönhetően az elektromos fűtőtest fürdőszobában, vagy akár más vizes helyiségben is felszerelhető (Fontos! Vizes objektumtól legalább 60 cm távolságra!). A véletlenül ráfröccsenő vízzel és ujjnyi tárgyak bejutásával szemben a fűtőpanel védett, biztonsági besorolása: IP 24.

Kimagasló teljesítményű fűtőpanel elektronikus szabályozással

CNS 300 SE sorozatú STIEBEL ELTRON  elektromos fűtőtest   több funkció kiválasztását lehetővé tevő vezérlő panellal van ellátva. A kezelés és beállítások megkönnyítése érdekében a kezelőszervek a fűtőpanel tetején kaptak helyet. Kis fedél gondoskodik a hőmérséklet beállító tekerőgomb és a funkcióválasztó kapcsolók védelméről. Mivel a fűtőpanel működését visszajelző LED lámpák jelzik, a fedél arra is alkalmas, hogy lecsukva ezek fényét éjszaka eltakarja, hogy Önt nyugalmában ez a kis fény se zavarhassa meg.  Az elektromos fűtőtest főbb beállításai:

  • Komfort beállítás / nappali funkció - a fűtőpanel az Ön által beállított komfort hőmérsékletet tartja
  • Gazdaságos beállítás / éjszakai funkció - a fűtőpanel a komfort beállításához képest kb. 2,5 °C -l alacsonyabb hőmérsékletet tart
  • A fagyvédelmi beállítás - az elektromos fűtőtest nagyjából 7 °C-t tart

A gazdaságos funkció, a fagyvédelmi beállítás bekapcsolt állapotát, továbbá a fűtőbetét működését a vezérlő panelen elhelyezett visszajelző LED lámpa jelzi. Az elektromos radiátor termosztátja egy fix beállításnál rögzíthető, illetve a beállíthatósági tartománya korlátozható. Ennek a funkciónak köszönhetően a fűtőpanel beállításán idegenek nem tudnak változtatni.

STIEBEL-ELTRON CNS SE elektromos radiátor kezelőszervek

Gyorsan telepíthető nagy teljesítményű fűtőpanel

Ez az elektromos fűtőtest gyorsan, ugyanakkor egyszerűen szerelhető a falra. A fűtőpanel alaptartozéka egy fali tartókeret, amit 2-4 csavarral (szükség esetén tiplik segítségével) a falra kell csavarozni. Az elektromos fűtőtest a falra rögzített tartókeretre egyszerűen felakasztható. A fűtőpanel gyárilag villásdugóval kerül forgalomba, így azt elegendő egyszerűen egy már meglévő konnektorhoz csatlakoztatni. Az elektromos fűtőtest kettős szigetelésű, ezért nem igényel földelt hálózatot. Kérjük vegye figyelembe, hogy a 3000 W-os fűtőpanel kifejezetten nagy teljesítményű elektromos fűtés, ezért a villamos hálózat és csatlakozó aljzat kifogástalan állapotára kiemelt figyelmet kell fordítani! Az ilyen különösen nagy teljesítményű fűtőpanel csatlakoztatása előtt ellenőriztesse szakemberrel a villamos hálózatot!

Még több elektromos fűtőtest és fűtőpanel >>>

STIEBEL-ELTRON villanyradiátor garancia

További képek
Termék címkék: elektromos fűtőtest, fűtőpanel
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!