TESY MC 2013 "kocka" (1000 / 2000 W) hordozható elektromos fűtés

TESY
42.000 Ft (33.071 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Három irányba ható fűtés 20 m2-ig!

1 év garancia

AKCIÓS TERMÉK

42.000 Ft (33.071 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Hordozható elektromos fűtés

Hordozható elektromos fűtés digitális vezérléssel, termosztáttal, időzítővel, borulás és túlmelegedés védelemmel. Azonnal meleget ad!

Tesy 201.3 infrapanel kocka kezelőszervei

A hordozható sugárzó padló konvektor hármas hatással bír

Ez az elektromos fűtés forma a szoba közepére helyezve működik a legjobban. Három irányban hat: előre, hátra és felfelé. Felfelé meleg levegő is áramlik, épp úgy mint egy hagyományos (konvekciós) elektromos konvektornál. Mivel nem a fal mellé kell helyezni, nagyon egyenletes hőmérséklet eloszlást biztosít! A padló konvektor felfűtése nagyon gyors, a bekapcsolástól számított egy percen belül eléri a maximális fűtőteljesítményt!

Digitális vezérléssel

Az fűtőtest digitális kijelzővel rendelkezik. Minden funkció az elektronikus kezelőpanelen állítható be. Az kijelzője alap esetben az aktuális szobahőmérsékletet, a kívánt hőmérséklet beállításakor az Ön által beállított hőmérsékletet, az időzítő beállításakor a hátra lévő működési időt mutatja. Az elektronikus termosztát teljesen hangtalan, szintén elektronikus időzítővel van felszerelve! Két  választható teljesítményfokozattal rendelkezik: 1000 W / 2000 W.

Nagy hatékonyságú 

Ez a tipusú elektromos fűtés a három irányú hatás miatt rendkívül hatékony, ugyanakkor fontos tudni, hogy a hármas hatás miatt gyúlékony objektumoktól (függöny, kárpit, ruha, stb.) minden irányban legalább 1m távolságra kell elhelyezni. Az fűtőtest biztonsági funkciói:

Borulásvédelem: ez azt jelenti, hogy ha az fűtőtest felborul, automatikusan kikapcsol. Ha ismét felállítja, újra működni kezd.

Túlmelegedés elleni védelem: ez azt jelenti, hogy ha a fűtőtest túlmelegszik, automatikusan kikapcsol. Miután teljesen kihűl, újra a rendeltetésének megfelelően használható.

Főkapcsoló: főkapcsolóval rendelkezik, amivel áramtalanítani lehet.

Két oldalon elhelyezett fogantyú: a könnyű áthelyezés érdekében a fogantyúkat a fűtőtest két végén helyezték el, úgy, hogy azok ne tudjanak felmelegedni. A fűtőtest mindössze 4 kg, ezért nagyon könnyű mozgatni!

 

Figyelem! Fürdőszobában és vizes helyiségben nem használható!

Pipa1 év garancia

feszültség 230 V ~ 1
teljesítményfokozatok 1000 / 2000 W
áramfelvétel max. 8,7 A
védettség IP 24
bekötés használatra kész villásdugó
magasság 30,0 cm
szélesség 81,5 cm
mélység 23,0 cm
súly 4,0 kg
szín fehér
fali tartókonzol nem szerelhető falra
lábak rögzített gyári
beépített digitális termosztát igen
digitális kijelző igen
digitális időzítő igen
termosztát pontossága +/- 0,5 celsiusfok
biztonsági borulásérzékelő igen
biztonsági hőkioldó igen
biztonsági fémrács igen
ajánlott befűthető terület max. 20 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!