DIMPLEX PLX fali elektromos konvektor 750 W

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

Az elektromos fűtőpanel kiszállítása ingyenes

2 fokozat: 375 / 750 W  5-7 m2-hez 

Leírás és Paraméterek

Dimplex 375 / 750 W fűtőpanel - elektromos fűtés 5-7 m2-hez

Dimplex fűtőpanel zárható kezelőpanellel, fokozatváltóval, gáznyomásos termosztáttal és villásdugóval. Elektromos fűtés 5-7 m2-hez (feltételezve, hogy a fal legalább 30 cm széles vázkerámiából készült és a belmagasság nem nagyobb mint 2,6 m).

A minőségi elektromos fűtés legfontosabb tulajdonsága, hogy évekig működőképes marad, energiahatékony és jól illeszkedik a belső környezethez A Dimplex PLX fűtőpanel kitűnően kielégíti ezeket a követelményeket, mivel masszív, porfestéssel ellátott acélházzal és biztonságos zárt, apróbordás fűtőbetéttel rendelkezik. Ez a fűtőpanel a speciális fűtőbetétnek köszönhetően nemcsak biztonságos, hanem nagyon hosszú élettartamú is.

A fűtőpanel 2-4 csavarral könnyen a falra szerelhető

A Dimplex PLX fűtőpanel gyári tartozéka a fali szerelőkeret, amit akár saját kezűleg is könnyedén a falra csavarozhat 2-4 csavar, szükség szerint tiplik segítségével. Nem kell aggódni a villamos bekötés miatt sem, hiszen a fűtőpanel gyárilag villásdugóval rendelkezik, amit akár egy meglévő konnektorhoz is csatlakoztathat. Ez az elektromos fűtés rendkívül gyorsan telepíthető.

Fürdőszobában is használható elektromos fűtés

A fürdőszobai felhasználás során különösen fontos az elektromos fűtés biztonsága. A fűtőpanel IP X4 besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy védett a véletlenül ráfröccsenő vízzel szemben. A fűtőkészülék ezért a fürdőszobában is felszerelhető, úgy hogy fürdőkádban, vagy zuhanyzóban tartózkodó személy ne tudja azt elérni (a minimum távolság 60 cm).

Fűtőpanel gáznyomású termosztáttal és fokozatkapcsolóval

A fűtőpanel gazdaságos szabályozásáról beépített gáznyomásos termosztát gondoskodik. Ez a megoldás sokkal pontosabb, mint a hagyományos bimetálos termosztát, ami kisebb villamos áram fogyasztást jelentAz Ön által beállított hőmérsékletet az elektromos fűtőpanel precízen tartja. Ráadásul választhat, hogy 375 (50 %) vagy 750 W (100 %) teljesítménnyel üzemlejen az elektromos fűtés. A teljesítmény kapcsoló és termosztát célszerű beállításával elektromos áramot takaríthat meg!

Zárható fedél a fűtőpanel beállító gombjainak védelmére

A gazdaságos elektromos fűtés előfeltétele a jó hőleadó képességű fűtőbetét, a pontos termosztát és a pontos beállítás. Azért, hogy a fűtőpanel beállításait gyermek, vendég, vagy ügyfél ne tudja megváltoztatni, a termosztát tekerőgombját és a teljesítmény váltó kapcsolót zárható fedéllel látták el. A pontos beállítás mindig megmarad, így ez az elektormos fűtés nem csak  magas komfortot nyújt, hanem gazdaságos is.

Még több Dimplex elektromos fűtés >>>

Dimplex PLX fűtőpanel 3 év teljeskörű garanciával

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 750 W
áramfelvétel 3,4 A
védettség IP X4 - fürdőszobában felszerelhető
túlmelegedés elleni védelem igen, automatikusan visszakapcsol
bekötés használatra kész, készre szerelt villásdugó
magasság 43 cm
szélesség 61,8 cm
mélység 11,5 cm (tartókonzollal)
súly 6,2 kg
tartókonzol van
beépített gáztöltésű termosztát igen
választható fokozatok 50%-100% (375 / 750 W)
fagyvédelmi funkció igen
zárható kezelőpanel (gyerekzár) igen
ajánlott befűthető terület 5-7 m2
További képek
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!