THERMOR Evidence 2 2500 W elektromos fűtőpanel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Gyártó:

Az elektromos fűtőpanel kiszállítása teljesen ingyenes!
Nagy teljesítményű elektromos fűtés!
2500 W   21-25 m2-hez

Görgős lábbal mobilizálható

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőpanel görgős láb Fűtőpanel görgős láb
3.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-13

Leírás és Paraméterek

Thermor Evidence 2 fűtőpanel - nagy teljesítményű elektromos radiátor 21-25 m2-hez

Thermor Evidence 2 fűtőpanel 21-25 m2-hez.  2500 W-os, nagy teljesítményű, energia hatékony de mégis kis helyigényű elektromos radiátor.

Zárt fűtőbetét diffúziós fűtőbetét - biztonságos elektromos radiátor

A nagy felületű, alumínium bordákkal tagolt diffúziós fűtőbetét a Thermor Evidence 2 fűtőpanel egyik legfontosabb eleme. A fűtőbetét nagyon hatékonya adja át a hőt a levegőnek, ugyanakkor nem izzik és nem égeti a port. Ez az elektromos radiátor ezért kifejezetten biztonságos és hosszú éveken át megbízhatóan működik.

Elektromos radiátor félvezető alapú elektronikával a gazdaságos üzemért

Thermor Evidence 2 elektromos radiátor teljesen hangtalan, mert semmilyen mozgó alkatrész nincs benne. A fűtőpanel sűrű ki-be kapcsolásokkal szabályoz amit mozgó alkatrészek nélkül a félvezető alapú elektronika hajt végre.  Az elektromos radiátor ennek köszönhetően nagy kapcsolási pontossággal bír, ami az energia hatékony elektromos radiátor legfontosabb jellemzője. A gyári adatok szerint így a fűtőpanel 15%-al kevesebb villamos áramot fogyaszt mint egy közismert bimetálos termosztáttal szabályozott elektromos radiátor. Ezen felül a félvezető alapú elektronika egy sor komfortnövelő és takarékosságot fokozó funkciót is lehetővé tesz:

PipaKomfort (nappali) üzemmód - az elektromos radiátor pontosan azt a hőmérsékletet tartja amely a termosztát tekerőgombjával beállításra került.

PipaGazdaságos (éjszakai) üzemmód  - a villanyradiátor 3,5 °C-t csökkent a hőmérsékleten a komfort üzemmódban beállítotthoz viszonyítva. Ha éjszaka, vagy ha hosszabb ideig nem használja a helyiséget ezt állítja be, az elektromos radiátor takarékosabban üzemel.

PipaFagymenetesítés - a fűtőpanel kb. 7°C-s hőmérsékletet tart. Télen, használaton kívüli helységekben válassza ezt a funkciót a fagykárok elkerülése érdekében.

Nagy teljesítményű fali fűtőpanel, de lábbal mobillá tehető

Thermor Evidence 2 2500 W-os nagy teljesítményű fűtőpanel kifejezetten teljes értékű elektromos fűtés. A készülékkel együtt szállított szerelőkerettel gyorsan és egészen egyszerűen a falra szerelhető, még fürdőszobában is (fürdőszobában ügyelni kell arra, hogy a z elektromos radiátor kádban vagy zuhanyzóban tartózkodó személy által elérhető nem lehet!) A fűtőpanel felszereléséhez csupán 2-4 tipli és csavar kell. Ezeket a falszerkezetnek megfelelően kell kiválasztani és külön kell beszerezni.   A fűtőpanel gyári villásdugóval kerül kiszállításra, így az elektromos csatlakoztatás egy meglévő konnektorhoz is történhet. Vigyázat! Ez az elektromos radiátor kifejezetten nagy teljesítményű, ezért javasoljuk, hogy az üzembe helyezés előtt szakemberrel ellenőriztesse villamos hálózatának megfelelőségét! A korszerű elektromos fűtés mobil változatban is rendelkezésre áll, hiszen a fűtőpanel mellé görgős lábak is rendelhetők!

PipaA fali tartókeret az elektromos radiátor gyári, eredeti tartozéka

Pipagörgős láb a fűtőpanel opcionálisan, külön megvásárolható tartozéka

Thermor Evidence 2 elektromos fűtőpanel kezelőszervei

Ha kisebb készülékre van szüksége, tekintse meg a teljes francia elektromos fűtőpanel választékot >>>

További képek
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!