THERMOR Evidence 2 750 W elektromos fűtőpanel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Gyártó:

Az elektromos fűtőpanel kiszállítása ingyenes!
750 W   8 m2-ig

Görgős lábbal mobilizálható

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőpanel görgős láb Fűtőpanel görgős láb
3.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-13

Leírás és Paraméterek

Thermor Evidence 2 elektromos radiátor 8 m2-nél kisebb helyiség fűtéséhez

Fürdőszobában is felszerelhető elektromos radiátor 8 m2-nél kisebb helyiségekbe.  Tartós használatra tervezett francia fejlesztésű fűtőpanel. Fő fűtésre tervezett, de kiegészítő, átmeneti fűtésre is jól bevált elektromos fűtés.

A zárt fűtőbetétnek köszönhetően fürdőszobában is felszerelhető elektromos radiátor

A fűtőpanel egy speciális, nagy fajlagos felületű bordás alumínium fűtőbetéttel kerül forgalomba, amely nem ráz, nem égeti a port és ráadásul nagyon hosszú ideig képes üzemelni. Ez a fűtőelem teszi lehetővé, hogy a Thermor Evidenve 2 elektromos radiátor IP24 védelmemmel rendelkezzen, ami azt jelenti, hogy folyó víztől legalább 60 cm távolságra, akár fürdőszobában is felszerelhető.

Fűtőpanel energia-hatékony vezérlő egységgel

Ugyan úgy, mint a bármely nagyobb teljesítményű  Thermor Evidence 2 elektromos radiátor, ez a 750 W-os fűtőpanel is nélkülözi a mozgó alkatrészekkel rendelkező mechanikus termosztátot. A fűtőpanel szabályozása teljesen elektronikus mozgó alkatrészek nélkül történik. Ez sok előnnyel jár, melyek közül a legfontosabb az, hogy a pontosságnak köszönhetően az elektromos fűtés így igen energia-hatékony.  A gyári tájékoztatás szerint a Thermor Evidence 2 fűtőpanel akár 15%-al kevesebb árammal is megelégedhet mint egy mechanikus vezérléssel rendelkező elektromos radiátor. E mellett ez az elektromos fűtés teljesen hangtalan és még egy sor hasznos kiegészítő funkcióval is rendelkezik:

PipaKomfort funkció - a fűtőpanel a tekerőgomb segítségével beállított hőfokot tartja.

PipaÉjszakai funkció  - az elektromos radiátor kb. 3,5 °C-al csökkentett hőfokot tart a komfort beállításhoz viszonyítva. Az elektromos fűtés üzemeltetését gazdaságosabbá teheti, ha ezt a funkciót választja éjszaka, vagy amikor nincs otthon.

PipaFagymenetesítő funkció - a fűtőpanel éppen csak akkora hőfokot tart ami a fagykárok megelőzésére elegendő ( kb. 7 °C-t).

Elektromos radiátor falra szerelve, vagy gördíthető lábakkal

Thermor Evidence 2 elektromos radiátor kifejezetten fő fűtésre gyártott fűtőpanel amit a falra kell szerelni. A tartozékként szállított fali tartókeretnek köszönhetően gyors és egyszerű a az elektromos radiátor felszerelése, hiszen a rögzítéséhez mindössze 2-4 db, a falszerkezet sajátosságainak megfelelő csavar és tipli kell. Fürdőszobában a fűtőpanel felszerelésekor legalább 60 cm biztonsági távolságot kell tartani a zuhanyzótól vagy a kádtól.  A gyári öntött villásdugóval a fűtőpanel igen egyszerűen a hálózatra kapcsolható. A fűtőpanel mellé (külön opcióként) lábakat is rendelhet így mobillá teheti azt. Biztonsági okokból fürdőszobában kizárólag a falra szerelve használja a villanyradiátort!

PipaA fali tartókeret alaptartozék, mely gyárilag a villanyradiátor hátulján található

Pipagördíthető láb, a fűtőpanel külön rendelhető, kiegészítő tartozéka

Thermor Evidence 2 elektromos fűtőpanel kezelőszervei

Más típusú és teljesítményű francia elektromos radiátor >>>

További képek
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!