Thermor Soprano digitális elektromos radiátor 1500 W

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
52.490 Ft (41.331 Ft + ÁFA)
Gyártó:

A villanyradiátor kiszállítása ingyenes!
24 órán belül időzíthető ki és bekapcsolás!
1500 W  11-15 m2-hez

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőpanel görgős láb Fűtőpanel görgős láb
3.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-13

Leírás és Paraméterek

Thermor Soprano villanyradiátor - elektromos fűtés kettős hatással 11-15 m2-hez

Thermor Soprano elektromos radiátor kettős hatással 11-15 m2-hez. Villanyradiátor időzítéssel, digitális vezérléssel - takarékos elektromos fűtés. Teljes értékű, fő fűtésre ajánlott villanyradiátor, de praktikus kiegészítő vagy átmeneti elektromos fűtés isráadásul az opcionális görgős lábak felszerelésével akár mobillá is tehető.

Elektromos fűtés kettős hatással

Thermor Soprano villanyradiátor legfontosabb eleme a sűrűn bordázott, nagy felülettel rendelkező alumíniumból készült diffúziós hőleadó egység. A fűtőbetét nem ráz, nem izzik és még égett porszagot sem okoz. A villanyradiátor kettős hatású elektromos fűtés, ami azt jelenti, hogy az elektromos radiátor frontoldala felmelegszik homogén hőleadást biztosítva, de e mellett a rácsokon kiáramló meleg levegővel is fűt. A villanyradiátor üzemeltetésével kényelmes, takarékos és nagyon hosszú élettartalmú elektromos fűtés valósítható meg.

Hatékony és gazdaságos elektromos radiátor

Thermor Soprano villanyradiátor teljesen csöndesen üzemel. Nincs kattanás, pattogás, mivel nincsenek mechanikus alkatrészek. Az elektromos radiátor beállítása, vezérlése és üzemszerű hőmérséklet tartása teljesen elektronikusan történik. A villanyradiátor kivételesen precíz, digitális vezérlésének köszönhetően ez egy igazán gazdaságos elektromos fűtés. A gyártói leírás szerint a Thermor Soprano elektromos radiátor 20%-al kevesebb villanyáram elfogyasztásával is ugyanolyan meleget biztosít mint egy hagyományos mechanikus kapcsolású villanyradiátor. Ezen felül a digitális vezérlés egy sor, az elektromos fűtés hatékonyságát javító, kényelmi funkciót is lehetővé tesz:

PipaKomfort funkció ("napocska") - a villanyradiátor a beállított hőmérsékletet tartja.

PipaGazdaságos funkció  ("ECO")  - a komfort beállításhoz képes 3°C-al kisebb hőfokot biztosít a helyiségben. Ha ezt a funkciót használja amikor nincs otthon, vagy huzamosabb ideig nem használ egy helyiséget, az elektromos fűtés még gazdaságosabbá tehető.

PipaFagyvédelmi funkció ("hópehely") - kb. 7°C-os hőfokot tart az elektromos radiátor. Ez a funkció biztosítja, hogy elektromos fűtés segítségével megelőzze a fagykárokat.

PipaIdőzítés funkció ("óra") - egy 24 órás időszakon belül az állíthatja be,  hogy a villanyradiátor hány óra elteltével kapcsoljon be komfort üzemmódba, illetve hogy hány óra elteltével kapcsoljon ki.

Elektromos radiátor a falon, vagy mobil villanyradiátor görgős lábakkal

Thermor Soprano elektromos radiátor mindenek előtt egy energiahatékony, fő fűtésre alkalmas elektromos fűtés. A villanyradiátor hátára pattintva a csomagolásban megtalálható egy fali tartókeretet, amivel az elektromos radiátor könnyedén a falra rögzíthető. Nem kell más, csupán a falszerkezet sajátosságai szerint megválasztott 2-4 db tipli és csavar. A villanyradiátor falra szerelésével az elektromos fűtés fürdőszobában is kivitelezhető, de feltétlenül olyan távolságot kell tartani, hogy az elektromos radiátor kádat vagy zuhanyzót használó személy számára ne legyen elérhető! A gyári villásdugó a villamos csatlakozást rendkívül egyszerűvé teszi, hiszen elegendő hozzá egy már meglévő konnektor is. A villanyradiátor mobil használatához opcionális görgős lábkészlet is rendelhető. A lábkészlet segítségével ez a különösen hatékony elektromos fűtés mindig ott áll rendelkezésre ahol igazán szükség van rá.

PipaA fali tartókeret az elektromos radiátor alaptartozéka

Pipagörgős lábkészlet a villanyradiátor külön megrendelhető kiegészítője

Thermor Soprano időzíthető, digitális vezérlésű elektromos radiátor 2 év garanciával - akár 20%-al takarékosabb elektromos fűtés!

Még több elektromos fűtés francia fűtőpanelekkel >>>

További képek
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!