Thermor Soprano Sense2 ErP digitális elektromos radiátor 2000 W (új modell)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
68.900 Ft (54.252 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

A villanyradiátor kiszállítása ingyenes
Innovatív prémium HD panel

Ecoboost funkció

infravörös jelenlét érzékelővel és programozhatóság

Hosszú élettartam, gyors felfűtés

Biztonság és maximális komfort
2000 W  20 m2-ig

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőpanel görgős láb Fűtőpanel görgős láb
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanel modern dizájnjával, lapos, falhoz simuló kialakításával  kompromisszum mentesen, tökéletes hatékonysággal és gazdaságos üzemeltetéssel kényeztetik Önt.

Innovatív prémium HD panel, Ecoboost funkcióval, infravörös jelenlét érzékelővel és programozhatósággal.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a  Francia márkától, amely az elektromos fűtések szakértője.

A Soprano Sense2 elektromos fűtőpanel csendes és kompakt egység, modern vonalakkal. A tartozék fali konzollal könnyen a falra szerelhető , és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába.
A digitális vezérlője könnyen kezelhető és programozható,  az Ön maximális kényelme érdekében fejlesztve.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

Beépített  FDS szenzor (borulás érzékelő) és a hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen)  maximális biztonságot garantál.
Opcionális kerekes tartólábainak köszönhetően pedig könnyedén mobillá is tehető.

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, különleges, burkolt kompozit, kerámia magos fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, maximális hatásfok és biztonság mellett.
HD fűtőpanel, 2 az 1-ben (szórt és konvekciós hő egyetlen készülékből).
A digitális felhasználóbarát vezérlésnek (3 üzemmód: Kézi/Program/Auto) és elektronikus termosztátjának köszönhetően maximális komfortot biztosít.

Auto üzemmódban a készülék intelligensen szabályozza a fűtést, az Ön jelenlétének függvényében!

Program módban beprogramozható a készülék a hét minden napjára (7/24),  a nagyobb kényelemért és megtakarításért vagy használhatja akár teljesen “kézi” üzemmódban is, programozás nélkül.

Tekintse meg a teljes Bonjour és Thermor elektromos radiátor választékot >>>

Típus Soprano Sense 2 HD (2000 W)
Teljesítmény 2000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 9,0 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv kettős -konvekciós és sugárzó egyben
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 83,5 cm
Mélység kb. 11 cm - tartókerettel
Súly 7,2 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Időzítő igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
Jelenlét érzékelés igen - a fűtőpanel automatikusa észleli a jelenlétet a helyiségben és annak megfelelően fűt
Ecoboost igen - kézi beállítás esetén a fűtőkészülék rövid időre megemeli a hőmérsékletet, ha jelenlétet érzékel
Automata mód igen - az elektromos radiátor gazdaságos (ECO) fokozatba kapcsol, ha nem érzékel jelenlétet
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Biztonsági hőkioldó igen
Borulás érzékelő igen
Ajánlott fűthető alapterület 10-20 m2
További képek

Ismertető

Nagy teljesítményű elektromos fűtőpanel (2000 W) 10-20 m2-hez

Soprano Sense 2 HD 2000W fűtőpanel  digitális vezérléssel, időzítéssel és jelenlét érzékelővel,  hogy az elektromos fűtés igazán takarékos és komfortos legyen. Nagyobb, szobák, nappalik, irodák de akár fürdőszobák is hatékony fűtésére javasolt.  

Takarékos, kettős hatású elektromos fűtés HD technológiával

Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel a konvekciós és a sugárzó elektromos fűtés előnyeit ötvözi: egyszerre fűt a rácsokon kiáramló meleg levegővel és a frontoldalon sugárzott diffúz hővel. Az elektromos fűtőpanel felső rácsain kiáramló meleg levegő hatékonyan fűti fel a szobát, miközben a sugárzó hő kimagasló komfortérzetet biztosít. A fűtőpanel pontosan szabályozható és már alacsonyabb hőmérsékleten is kellemes hőérzetet biztosít, ennek következtében ez az elektromos fűtés meglehetősen gazdaságosan üzemeltethető. A  fűtőbetét egy zárt, alumínium bordás egység amely nem izzik és nincs közvetlenül áram alatt, így a fűtőpanel kifejezetten biztonságos. Az elektromos radiátor  IP 24 védettséggel rendelkezik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy - a biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett- fürdőszobában is felszerelhető.

Elektromos fűtés hatékonyan, időzítéssel és jelenlét érzékelővel

Thermor Soprano Sense 2 HD fali elektromos radiátor  kedvező energiafelhasználással üzemeltethető, ami a digitális vezérlésnek és a számos energia felhasználást csökkentő funkciónak köszönhető. A fűtőpanel három fő üzemmódban használható:

  • Manuális üzemmód - az elektromos fűtőpanel azt a hőfokot tartja, melyet Ön beállít.
  • Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy a fűtőpanel hány °C- ot tartson.
  • AUTO üzemmód - a fűtőpanel magától felismeri, ha Ön a helyiségbe lép és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet.

Manuális üzemmódban bekapcsolható egy komfortnövelő funkció az ECOBOOST, amely 1 °C-al megemeli a hőmérsékletet, amikor az elektromos fűtőpanel érzékeli, hogy valaki a szobába lépett. A fűtőpanel ezt a növelt hőmérsékletet 10 percen át tartja. Ha ez az idő letelt, az elektromos fűtőpanel magától visszaáll az Ön által beállított hőmérsékletre. Ezen kívül a manuális üzemmódban az elektromos fűtés fagymentesítőként is használható. Ehhez a legkisebb beállítható hőmérsékletet, azaz 7 °C-ot kell beállítani. A fűtőpanel ezzel a beállítással hatékonyan, de takarékosan előzi meg a fagykárokat.

Program üzemmódban a hét minden napjára három olyan időszakot választhat ki, amikor az elektromos fűtőpanel az Ön által beállított komfort hőmérsékletet tartja. Arra az időszakra amely a programozott időtartományon kívül esik, beállíthat egy másik, alacsonyabb hőmérsékletet. Ez az ECO (gazdaságos), vagy távolléti hőmérséklet. A távolléti hőmérsékleten az elektromos fűtőpanel nagyon takarékosan működik. A körültekintően kiválasztott távolléti hőmérséklet esetén az elektromos radiátor nem engedi, hogy a hőmérséklet olyan mértékben csökkenjen, hogy az már kellemetlen legyen. E mellett az ECO hőmérsékletről az elektromos fűtőpanel a komfort hőmérsékletre kapcsolva nagyon gyorsan eléri a kellemes szobahőmérsékletet. A beállított időtartományokban a fűtőpanel az ECO hőmérsékletről automatikusan a komfort hőmérsékletre vált. A jelenlét érzékelés bekapcsolásával az elektromos fűtés még komfortosabb, ugyanis a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletről teljesen automatikusan a komfort hőmérsékletre kapcsol, amint emberi tartózkodást észlel a helyiségben.

Thermor Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel AUTO üzemmódban automatikusan a kellemes szobahőmérsékletet tartja, de csak akkor, ha a helyiség használatban van. Ha nincs senki a szobában, a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletre kapcsol.

Az eredeti gyári leírás szerint a Thermor Soprano Sense 2 HD fali fűtőpanel olyan elektromos fűtés, amely 35%-al kevesebb villamos áramos fogyaszt, mint egy hagyományos, mechanikus termosztáttal ellátott elektromos radiátor.

Fűtőpanel a falon, de görgős lábakkal mobil elektromos radiátor 

Thermor Soprano Sense 2 HD egy korszerű, takarékos, teljes értékű fűtésre szánt elektromos fűtőpanel. Egy gyári szerelőkeret tartozik a fűtőkészülékhez az egyszerű és gyors fali rögzítéshez. A szerelőkeretet 2-4 tipli és csavar segítségével könnyűszerrel a falra rögzítheti. Az elektromos radiátor erre a keretre felpattintható, ugyanakkor -a biztonsági rögzítő oldása után- könnyedén le is akasztható róla. Ez különösen festés, vagy takarítás során nagyon hasznos, mert az elektromos fűtőpanel mögötti részen is könnyű a munkavégzés. Ha a korszerű elektromos fűtés által nyújtott előnyöket egy mobil fűtőkészüléktől várja, akkor a Thermor Soprano Sense 2 HD fűtőpanel mellé lábkészletet is rendelhet, amivel a fűtőpanel hordozhatóvá válik. Az elektromos fűtőpanel 1,3 m hosszú vezetékkel és gyárilag készre szerelt villásdugóval rendelkezik, ezért az üzemeltetéséhez csupán egy, a közelben lévő fali konnektor szükséges. Amennyiben a villanyradiátort fürdőszobában szeretné használni, akkor mindenképpen szerelje azt a falra, biztonsági okokból  hordozható villanyradiátor fürdőszobában nem használható.

A Thermor Soprano Sense 2 HD  fűtőpanel kimagasló biztonságáról gyerekzárborulás és túlmelegedés érzékelés, valamint IP 24-es védettség gondoskodik.

Termék címkék: elektromos radiátor, Soprano, Thermor
Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!