Gyerekbarát elektromos radiátor - fűtőpanel akár időzítővel is

DIMPLEX elektromos radiátor - fűtőpanel otthonába és az irodába

A Dimplex PLX elektromos radiátor vezérlője gyerekbarát, a fűtőpanel mindig az Ön beállításai szerint működik, így energia költséget takaríthat meg!
 

Miért jó választás a Dimplex PLX elektromos radiátor és mitől gyerekbarát ez a fűtőpanel?

Mincs fűtőszál, az elektromos radiátor apróbordás fűtőbetétje hatékonyan adja le a hőt, nem égeti a port, hosszú élettartalmú és nagyon biztonságos.

Elektromos konvektor néven is ismert, mert konvekciós eleven működik. Nagyon gyorsan meleget ad és hangtalan, mivel nincs benne mozgó alkatrész.

Az elektromos radiátor pontos gáztöltésű termosztáttal készül. A termosztát csak akkor kapcsolja be a fűtőtestet, ha szükséges, így a fűtőpanel a legnagyobb teljesítményének kb. 1/3-át fogyasztja, ezért energia hatékony.

A legkisebb modell kivételével a DIMPLEX elektromos radiátor két fokozatban kapcsolható (50% és 100% teljesítmény), ezért a fűtés könnnyen az igényekhez illeszthető.

A fűtőpanel kezelő szerveit átlátszó, zárható fedél védi, gyermek, ügyfél, vendég nem tudja eltekerni, mindig az Ön által beállított hőmérsékleten és fokozaton üzemel - ezért gyerekbarát. A pontos beállítással energia költséget takaríthat meg.

A PLX TI típusú változat 24 órás időzítővel rendelkezik, Ön állíthatja be, hogy a fűtőpanel mikor kapcsoljon be és mikor kapcsoljon ki.

A fali szerelőkeret  és a készre szerelt villásdugó az elektromos konvektor alaptartozéka, ezért könnyű felszerelni és a hálózathoz csatlakoztatni - azonnali elektromos fűtés.

Rendezés:

Dimplex fűtőpanel 2000W, 2Te termosztáttal

  • Teljesítmény: 2000
  • Fűthető terület: 28

Termosztát / Vezérlés

Beépített termosztáttal:
Lokális vezérlésű termosztát

Raktáron
99.900 Ft

Dimplex fűtőpanel 1500W, 2Te termosztáttal

Teljesítmény: 1500

Fűthető terület: 20

Termosztát / Vezérlés

Beépített termosztáttal:
Lokális vezérlésű termosztát

Raktáron
95.900 Ft

Dimplex fűtőpanel 1000W, 2Te termosztáttal

Teljesítmény: 1000

Fűthető terület: 14

Termosztát / Vezérlés

Beépített termosztáttal:
Lokális vezérlésű termosztát

Raktáron
89.900 Ft