DIMPLEX PLX fali elektromos konvektor 500 W

Dimplex
34.500 Ft (27.165 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Kifutott termék

A fűtőpanel kiszállítása ingyenes

Kis méretű fűtőpanel: 500 W  legfeljebb 5 m2-hez 

34.500 Ft (27.165 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Dimplex PLX 500 W elektromos konvektor 5 m2-ig

Dimplex PLX elektromos konvektor legfeljebb 5 m2-es helyiség kifűtéséhez. Fürdőszobában is felszerelhető fűtőpanel termosztáttal és villásdugóval. Az ajánlott befűthető alapterületet kb. 2,6 m belmagasságú átlagos, Magyarországon jellemző hőszigetelésű épületre adjuk meg. Az 500 W-os elektromos konvektor a Dimplex PLX sorozat legkisebb tagja, amivel gazdaságosan fűthet fürdőszobában, vagy más kis alapterületű helyiségben.

Elektromos konvektor masszív házzal, fali tartókerettel

Dimplex PLX elektromos konvektor tartós, fehér epoxy-poliészter bevonatú acéllemezből készül. A fűtőpanel mechanikai hatásokkal szemben kifejezetten ellenálló, felszerelése a gyári tartozék szerelőkeret segítségével nagyon gyors. Az elektromos konvektor gyári, földelt villásdugójának köszönhetően az elektromos csatlakoztatáshoz elegendő egy már meglévő konnektor.

Fűtőpanel beépített termosztáttal és apróbordás fűtőbetéttel

Az energiahatétony működés érdekében a fűtőpanel apróbordás zárt fűtőbetéttel készül, ami elektromosan szigetelt és kiváló hőleadó képességű. A fűtőbetét bordázata nincs áram alatt, nem izzik -nem úgy, mint az egyszerű kivitelű cekásszal szerelt elektromos konvektor esetében. A fűtőpanel ezért nagyon biztonságos, IP X4 védelmének köszönhetően akár fürdőszobában is felszerelhető. (Az IPX4 besorolás azt jelenti, hogy véletlen fröccsenő vízzel szemben védett). A fűtőpanel energiahatékony működéséhez precíz szabályozás is szükséges, ezért a fűtőkészülék pontos, gáztöltésű termosztáttal szerelt. Ön egyszerűen, de pontosan állíthatja be a kívánt szobahőmérsékletet.

Fűtőpanel fürdőszobában és más kisebb helyiségben

Kis méreténél és 500W-os teljesítményénél fogva ez a fűtőpanel leginkább fürdőszoba, WC és kisebb tároló helyiségek fő fűtésére vagy fagymentesítésére alkalmas. A fürdőszobai elektromos fűtés biztonságát növeli -a zárt fűtőbetéten kívül- a zárható fedél a kezelőszerveken és az átlátszó gumival védett KI-BE kapcsoló.

A fűtőpanel fürdőszobai használatakor kérjük, hogy tartsa be az alábbiakat:

  • A fűtőkészüléket legalább 40 cm magasra, de 120 cm-nél alacsonyabbra szerelje
  • A fűtőpanel vizes objektumtól (fürdőkád, zuhanyzó) legalább 60 cm távolságra legyen, úgy, hogy onnan ne lehessen elérni

Ha az 500 W-os teljesítmény nem lenne elegendő, válasszon nagyobb Dimplex PLX fűtőkészüléket! Valamennyi Dimplex PLX fűtőpanel felszerelhető fürdőszobában is (a PLXTI, időzítős elektromos radiátor kivételével).

Elektromos konvektor zárható fedéllel

A zárható fedél nem csak a biztonságot, hanem a beállítások megőrzését is szolgálja. Az elektromos konvektor gombjaihoz gyermek, vendég, ügyfél nem fér hozzá, ezért a fűtőpanel mindig az Ön beállításai szerint fűt, biztosítva az elektromos fűtés gazdaságosságát.

Több Elektromos konvektor nagyobb teljesítménnyel >>>

Dimplex PLX fűtőpanel 3 év teljeskörű garanciával

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 500 W
áramfelvétel 2,3 A
védettség IP X4 - fürdőszobában felszerelhető
túlmelegedés elleni védelem igen, automatikusan visszakapcsol
bekötés használatra kész, készre szerelt villásdugó
magasság 43 cm
szélesség 44,8 cm
mélység 11,5 cm (tartókonzollal)
súly 4,8 kg
tartókonzol van
beépített gáztöltésű termosztát igen
választható fokozatok 100% (500 W)
fagyvédelmi funkció igen
zárható kezelőpanel (gyerekzár) igen
ajánlott befűthető terület legfeljebb 5 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!