A korszerű energiatakarékos hősugárzó nemcsak átmeneti fűtéshez alkalmas

Az átmeneti időszakok során hasznos lehet a fő fűtés kiegészítése. Ilyenkor valamilyen energiatakarékos hősugárzó beüzemelése válik szükségszerűvé.

Sokan gondolják azt, hogy az elektromos hősugárzók nagyon magas áramfogyasztással bírnak, nyilván azért, mert a régebbi konstrukciók valóban nem mindig jelentettek energiatakarékos megoldást a használóiknak. Ma viszont a technológia ott tart, hogy akár fő fűtési berendezésként is használhatók az elektromos készülékek. Természetesen ez mindig hely- és helyzetfüggő, mert amíg egy kisebb méretű és belmagasságú lakás bemelegítése könnyebben megoldható energiatakarékos hősugárzókkal, addig a nagyobb méretű épületek, ingatlanok esetében ez sokkal alaposabb tervezést igénylő feladat, amelyet szakemberre kell bízni.

Elektromos áramfogyasztással működő rendszer kialakítása esetében mindig csak a  legmegbízhatóbb, és legbiztonságosabb megoldások alkalmazhatóak, amelyek egyben energiamegtakarítást is jelentenek Önnek. Felejtse el az égett szagot árasztó, idejétmúlt olajradiátorokat, illetve a nehéz és nem éppen gazdaságos hőtárolós kályhákat! Sokkal jobb alternatívát jelentenek az innovatív tervezésű elektromos radiátorok, fűtőpanelek vagy infrapanelek, amelyek nagyon tartósak és biztonságos használatot eredményeznek, így nem igénylik az állandó felügyeletet sem.

Ezek már precíz beépített termosztáttal rendelkeznek, ami sokkal hatékonyabban működik bármelyik központi fűtésnél. Az energiatakarékos hősugárzók használata során nincsen felmelegedési és lehűlési szakasz, a rendkívül pontos hőszabályozás révén pedig kevesebb az áramfogyasztás is. A fűtőtestek a falra szerelhető keretekbe könnyedén beilleszthetőek, így különösebb szaktudás nélkül installálhatóak.

Az energiafogyasztás a kisebb lakóterek, illetve nyaralók esetében a leghatékonyabb. A nagyobb lakások villanyszerelő általi felmérést igényelnek, hogy megvizsgálja, elegendő-e a meglévő vezetékelés a fűtés kialakításához, illetve szükség van-e bővítésre. Az energiatakarékos hősugárzók közé tartozó infrapanelek a napfényhez hasonló, természetes hőérzetet biztosítanak kevesebb hő kibocsátása mellett is, így akár ilyen esetekben is megfelelők lehetnek.

Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!