Környezettudatos fűtés

Mitől is tekinthetjük az elektromos fűtést környezet tudatos megoldásnak?

A válasz nagyon egyszerű. Ha tudatosan tervezzük meg otthonunk fűtését, érdemes hosszútávon gondolkodni. A villanyfűtés esetén gondolhatunk arra, hogy akár egyből, akár később de napenergia segítségével látjuk el árammal az otthonunkat.

Sok esetben tanakodnak az emberek, megéri-e a villanyfűtés, olcsóbb-e?

Ez egy összetett kérdés. Alapjában véve a fűtés költsége nem kedvezőbb, hiszen a vinyszámlán jelentekzni a fog a többletköltség. DE! Amikor egy központi fűtést építünk ki otthonunkban, (akár vegyes tüzelés, akát gáz üzemről beszélünk) komoly költségekkel jár a rendszer szakszerű terveztetése, a csőhálózatok kiépítése, majd végül maga a kazán, ami biztosítja a melegvizet. Ez egy nagyon komoly beruházás és igen költséges. Ráadásul később az üzemeltetési költség is magas.

Szemben a fentiekkel, a villanyfűtés esetében (megfelelő elektromos hálózattal ellátott háztartásban) a megfelelő helyre kell helyezni a paneleket, áram alá helyezni és működtetni. Nincs drága kiépítési költsége és csak a fűtőtestet kell megvásárolni.

Vehetünk egy harmadik esetet is, amiko a villyanfűtés kiépítésével egyidőben kerül kiépítésre a napelem rendszer kiépítése is. Ez komoly beruházás az elején, majd ha megfelelően lett kiszámítva minden pontja a fűtésnek, akkor rezsimentesen lehet használni azt az energiát, ami semmilyen károsanyag kibocsájtással nem jár.

Egyszóval a villyanfűtés megoldások, egyszerűbbek, költséghatékonyabbak és környezettudato megoldások. Óvjuk együtt környezetünket, használjuk ésszerűen az energiát!

Extra gyors szállítás

PipaExtra gyors kiszállítás

Elektromos radiátor kiszállítás extra gyorsan

PipaBankkártyás fizetés is

Bankkártyás fizetés

16.000 Ft feletti megrendelésnél a SZÁLLÍTÁS INGYENES! Az ország egész területére.

11:30-ig megrendelt termékeket, munkanapokon MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK, még a legkisebb falvakba is!