Fali infrapanel radiátor

Infrapanel radiátor - falra szerelhető infraradiátor

Infrafűtés gyorsan! Infrapanel radiátor: egyszerű felszerelés, magas komfort. Infraradiátor beépített termosztáttal és készre szerelt villásdugóval.

Miért az AKO és Tesy infrapanel radiátor a legjobb infrafűtés?

pipaMert az AKO és Tesy infrapanel radiátor kerámia bevonatú alumínium sugárzókkal vagy MICA fűtőelemmel rendelkezik, így az infrafűtés kiemelkedően hatékony.

pipaValamennyi infrapanel beépített termosztáttal kerül forgalomba az egyszerű mechanikustól a legkorszerűbb elekronikus vezérlésig.

pipaAz infrafűtés pontos vezérlése csak akkor kapcsolja be a beépített sugárzó elemeket, amikor szükséges, ezért az infrapanel a maximális teljesítményének kb. 1/3-át fogyasztja, ami energia megtakarítást jelent Önnek.

pipaEhhez járul még - közismerten - az infrafűtés által már alacsonyabb hőmérsékleten biztosított kimagasló komfortérzet is, ami az energia megtakarítást maximalizálja.

pipaAz infrapanel radiátor nagyon könnyű, nagyon gyorsan a falra szerelhető, az infrafűtés így azonnal a rendelkezésre áll.

pipaAz összes infrapanel radiátor a készre szerelt villásdugóval könnyedén a hálózathoz csatlakoztatható, nem kell vezetéket kiépíteni és nem kell drága szakembereket igénybe venni, mint a mennyezeti/fali infrafűtés kiépítésekor, hiszen a használatához szükséges termosztát a fűtőtesten megtalálható.