Mobil elektromos radiátor - hordozható elektromos fűtés

STIEBEL mobil elektromos radiátor - teljes értékű hordozható elektromos fűtés

Mobil, de teljes értékű elektromos fűtés amit keres? A STIEBEL CNS F elektromos radiátor fő fűtésre alkalmas fűtőpanel amihez görgős láb is tartozik.

Miért jobb a mobil STIEBEL-ELTRON elektromos radiátor, vagy fűtőpanel mint az egyszerű hordozható hősugárzó, vagy olajradiátor?

Mert ez a mobil elektromos radiátor nem a szokásos izzószállal, hanem energiahatékony, rt,  fűtőbetéttel rendelkezik, ami nem izzik, így a fűtőpanel kevesebb áramot fogyaszt.

Ez a mobil villanyradiátor precíz elektromechanikus vezérléssel működik*, így kevesebb áramot fogyaszthat.

Elegendő beállítani a kívánt szobahőmérsékletet amit ezután a mobil fűtőpanel folyamatosan tart, így hatékony áramfelhasználás mellett is komfortos meleget biztosít.

A STIEBEL hordozható fűtőpanel ugyanolyan biztosnágos, mint a fali elektromos radiátor: IP 24 védettségű, tehát a véletlen ráfröcsenő vízzel szemben is védett.

Véletlen felborulás és túlmelegedés ellen is védett - ha a mobil elektromos radiátor felborul, vagy túlmelegszik, a fűtőpanel automatikusan kikapcsol.

A mobil STIBEL-ELTRON fűtőpanel alaptartozéka a görgős láb, de emellett fali tartókeret is tartozik hozzá, ezért falra is szerelhető. 

A mobil villanyradiátor természetesen készre szerelt villásdugóval a meglévő villamos hálózathoz csatlakoztatható, így villanyszerelő mélkül is könnyedén üzembe helyezhető.

*A fali STIEBEL-ELTRON fűtőpanelNOBO elektromos radiátor vagy a francia stílusú Thermor fűtőkészülék  még pontosabb vezérléssel és kiegészítő funkciókkal is rendelkezik, ezért ha  Önnek kifejezetten fali fűtőpanel szükséges, válasza ezeket!