Az elektromos fűtés jó megoldás?

Miért az elektromos fűtés a jó megoldás Önnek is?

 

7 + 1 jó oka is van annak, hogy miért előnyös az elektromos fűtés:

1.   Az elektromos fűtés gazdaságos, szabályozható. Az általunk forgalmazott készülékek megfelelnek az új európai ErP (energia hatékonyság) rendeletnek.  Az energiatakarékos elektromos fűtés olcsón és gyorsan telepíthető.  Legyen az fűtőpanel, elektromos radiátor vagy infrapanel, Ön csak jól járhat!

2.   Mert az elektromos fűtés bárhol kiépíthető, így nem kell a gázbekötés jól ismert nehézségeivel számolnia. Ezzel Ön időt fog spórolni és az idegeskedést is elkerüli.

3.   Tiszta és gyors megoldás, így nem kell kellemetlen égett szagokat elviselnie és a szénmonoxod mérgezéstől sem kell tartania. Csak annyi a dolga, hogy élvezze a kellemes, tiszta meleget.

4.   Kedvező a vételára és a kiépítési költsége, így akár negyedáron juthat korszerű energiatakarékos fűtésrendszerhez. 

5.   Az élettartalma lényegesen hosszabb, így sokáig nem kell váratlan kiadásokkal és felújításokkal számolnia.

6.   Az elektromos fűtés nem igényel karbantartást, így hosszú évekre garantált a gondtalan üzemeltetése.

7.   Ráadásul helyigénye is kicsi, ezért a kisebb lakásokban is gond nélkül felszerelhető, Önnek pedig több szabad tere marad.

+1   Ma már az a hiedelem, miszerint az elektromos fűtés kétszer olyan drága, mint a gázfűtés, egyszerűen NEM IGAZ, mert a NOBO, STIEBEL-ELTRON, a Thermor, Bonjour és a Vigo gyártmányú korszerű fűtőpanel energiatakarékos fűtőbetéttel és rendkívül precíz vezérléssel, valamint közel 100%-os hatásfokkal működik, az ECOSUN infrapanel pedig a nap melegét hozza el Önnek, alacsony költségek mellett.

NOBO fűtőpanel fűtőbetét


 

Milyen elektromos fűtés választható?

Elektromos fűtés elektromos radiátor, fűtőpanel vagy infrapanel felszerelésével

Az elektromos radiátor, fűtőpanel vagy infrapanel felszerelésével nagyon gyorsan kivitelezhető az elektromos fűtés. A fűtőpanel egyszerűen a falra szerelhető és a készre szerelt villásdugó segítségével a már meglévő villamos hálózathoz csatlakoztatható. A fűtőpanel speciális fűtőbetéttel, beépített vezérléssel és termosztáttal rendelkezik, azonnal használható. Az elektromos radiátor közvetlenül a szoba levegőjét fűti, sugárzó hőt nem bocsát ki és teljesen hangtalan. Átlagos és alacsony belmagasságú helyiségekhez ajánlott, bekerülési költsége alacsony.

Mobil elektromos radiátor - hordozható fűtőpanel

Termékeink között található olyan elektromos radiátor is, amely a korszerű fűtőpanel minden előnyével rendelkezik, de nem helyhez kötött, hanem szabadon mozgatható és IP besorolással is rendelkezik. A speciális fűtőbetétnek, a beépített termosztátnak, valamint a borulásvédelemnek köszönhetően az ilyen elektromos radiátor tartósan, fő fűtésként is működtethető, ellentétben az egyszerű, cekásszal szerelt és IP besorolással nem rendelkező mobil fűtőberendezésekkel.

Elektromos fűtés infrapanel radiátor, mennyezeti infrapanel és mobil infrapanel segítségével

Az infrapanel radiátor szintén a falra szerelhető és a gyárilag készreszerelt villásdugóval azonnal egy meglévő konnektorhoz csatlakoztatható. Beépített precíz vezérlő elektronikával és termosztátal rendelkezik, ezért az infrapanel azonnal használható. Az infrapanel radiátor az egyik legkorszerűbb elektromos fűtés, egyesíti az elektromos radiátor és az infrapanel előnyeit: nemcsak a helyiség levegőjét fűti, hanem sugárzó hőt is kibocsát.

A mobil infrapanel az infrapanel radiátorhoz hasonló elven működik, szintén rendelkezik termosztáttal és villásdugóval. Kis súlyú és lábai is lehetnek, ezért könnyen mozgatható. Általában két fokozatban kapcsolható, hogy kisebb és nagyobb helyiségben is megfelelő komfortot biztosítson. Minden a honlapunkon található mobil infrapanel borulásvédelemmel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a fűtőpanel felborulás estén kikapcsol. Kiegészítő vagy átmeneti fűtésre használható elektromos fűtés, fő fűtésre nem javasolt.

Elektromos fűtés infrapanel fűtéssel

Ez az elektromos fűtés főként új építés, vagy nagyobb méretű felújítás esetén javasolt. Az infrapanel különösen hatékony a nagy belmagasságú helyiségeknél, ezért galériákban és csarnokokban is használható. Számos infrapanel mennyezetre szerelése szükséges. Minden infrapanel elektromos bekötését külön-külön kell elvégezni, vezetékrendszert kell kiépíteni. Az infrafűtés külön termosztát felszerelésével, vagy hőérzet alapján ki-be kapcsolással működtethető. Az infrapanel fűtéssel nagyon homogén hőmérséklet eloszlás érhető el és a falfelületek is szabadon maradhatnak. Irodaházakban, modern lakóépületekben praktikus elektromos fűtés.

A megfelelő infrapanel kiválasztása nagyon fontos

Fontos tudni, hogy a beépíthető infrapanel, mennyezetre, vagy falra szerelhető infrapanel többféle felületi hőmérséklettel készül, aszerint, hogy hol szükséges az elektromos fűtés kiépítése. Ahhoz, hogy az infrafűtés tökéletesen komfortos és egyben biztonságos legyen, nagyon fontos a megfelelő típusú infrapanel kiválasztása. Az alacsony hőmérsékletű infrapanel plafonra és falra is szerelhető, de csak kisebb helysiég, vagy munkahely kiegészítő fűtésére használható. A közepes- és magas hőmérsékletű infrapanel csak a plafonra szerelhető, hogy kézzel azt ne lehessen elérni. A közepes hőmérsékletű infrapanel normál belmagasság, a magas hőmérsékletű infrapanel pedig kifejezetten nagy belmagasság estén alkalmazható elektromos fűtés.

A főoldalon, valamint a kategóriaoldalakon elhelyezett szöveg az elektromos fűtés, elektromos radiátor, fűtőpanel, infrapanel és más fűtőberendezés általános leírása és kizárólag orientációs célt szolgál. Az egyes termékek konkrét tulajdonságait minden esetben a termék oldalon található egyedi leírások tartalmazzák.