A Nobo panel a biztonságot és az otthon melegét adja Önnek

A norvégok igazán fel vannak készülve a hideg időjárásra, így méltán gondolhatja Ön is, hogy az általuk gyártott elektromos fűtőtestek megállják a helyüket a piacon. A Nobo panelek korszerű kialakítása és vezérlése biztonságos és hosszú élettartamú fűtési megoldást jelenthetnek Önnek is, miközben rengeteg energiát takaríthat meg általuk. 

A zárt rendszerben elhelyezkedő kerámia fűtőbetétek nem izzanak fel, így szinte korlátlan élettartammal rendelkeznek, felületüket pedig apróbordás alumínium fűtőszálakkal bővítették ki, hogy hatékonyabb legyen a hőleadás. A mechanikus és mozgó alkatrészektől mentes szerkezet zajmentes működést tesz lehetővé, ami szintén nagy előnye a Nobo paneleknek.

Alacsony beruházási és telepítési költségük, valamint az energiatakarékos működésük igazán hamar megtérülő hasznot hozhat. A nagy pontossággal szabályozható termosztátok precíziós működést tesznek lehetővé, amelynek révén a készülékek csak akkor működnek, amikor valójában szükséges, ezáltal jelentős villamos energia megtakarítással bírnak.

A Nobo panel készülhet falra szerelt vagy lábakon álló, illetve gurítható kivitelben. Nagy előnyt jelent más elektromos fűtési lehetőségekkel szemben, hogy a fürdőszobai használat is biztonsággal kivitelezhető, mert fröccsenés elleni védelemmel vannak ellátva. A gyors telepítés után azonnal élvezhető az egyenletes és energiatakarékos fűtés.

A vezérlőegységet pedig bármikor lecserélheti a legtöbb készülék esetében, ezáltal  bővített funkciók is használhatóak, akár digitális kézi panelen keresztül vezérelve.

Tartalomhoz tartozó címkék: nobo panel nobo fűtőpanel