BONJOUR ErP 500 W elektromos fűtőpanel (új modell)

Bonjour
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron


500 W   5 m2-hez

Lábkészlet

5 év Garancia

Opcionálisan vásárolható falikonzol

39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A 2018-as  Bonjour ERP-s 500W-os modell kis teljesítményű elektromos fűtőpanel. Beépített, pontos  termosztáttal és hatékony  fűtőbetéttel. Kisebb helyiségek gazdaságos, átmeneti vagy kiegészítő fűtésére javasolt.  

Praktikus elektromos fűtőtest fürdőszobában is

Az 500 W teljesítményű Bonjour elektromos fűtőpanel  IP 24-es besorolással rendelkezik, azaz fröccsenő víz ellen védett akár fürdőszobában is használható. A fürdőszobában és más vizes helyiségben csaptól, kádtól, zuhanyzótól és más vizes objektumtól legalább 60 cm távolságra kell elhelyezni.  A villamos csatlakozás gyárilag villásdugóval történik.

Semmilyen külön vezérlőre nincs szüksége, mivel a Bonjour elektromos fűtőpanel pontos beépített termosztáttal kerül forgalomba.  Ön csak beállítja a kívánt hőmérsékletet és a fűtőpanel azt precízen tartja.

A Bonjour ErP-s modell alaptartozéka a lábkészlet.

Pipa5 év garancia

Több francia fűtőpanel >>>

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 500 W
áramfelvétel 3,4 A
védettség IP 24
védettségi osztály II
bekötés használatra kész villásdugó (földeletlen)
működési elv konvekciós (meleg levegővel)
fűtőbetét típusa zárt, alumínium bordás
magasság 45,1 cm
szélesség 38,4 cm
mélység (tartókerettel) 9,9 cm
súly 2,8 kg
lábkészlet van
beépített gőznyomásos termosztát igen
termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
fagyvédelmi funkció igen
ajánlott befűthető terület max 5 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ismertető

Mobil elektromos fűtőpanel max. 5 m2-es helyiségekhez

A hagyományos villanyradiátor helyett ez a mobil elektromos fűtőpanel egy sokkal korszerűbb fűtőbetéttel rendelkezik, amely korrózió álló alumínium bordákkal ellátott. Ez a  bordázott fűtőbetét hatékonyan adja át a hőt a levegőnek, nem okoz égett por szagot és nincs közvetlenül áram alatt sem. A fűtőbetétnek köszönhetően a Bonjour ErP-s modell kifejezetten biztonságos és tartós. A fűtőkészülék IP 24 védelemmel rendelkezik. További biztonsági tényező, hogy a villanyradiátor túlmelegedés ellen hőkioldóval védett. Az elektromos fűtőpanel megfelel a szigorú ErP előírásoknak a következők figyelembevétele mellett:a termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

A Bonjour Erp-s  elektromos fűtőpanel, konvekcióval,  a fűtőkészülék felső rácsain kiáramló meleg levegővel fűt. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy az elektromos fűtés működése során nincs a falszerkezetben elnyelődő sugárzó hő ami veszteségként jelentkezne, különösen rossz hőszigetelés esetén. A levegő hőmérséklete jól mérhető, ezért a fűtőpanel is jól szabályozható. A fűtőkészülék működése teljesen hangtalan csak a termosztát ki-be kapcsolása során hallható halk kattanás. A hőmérséklet precíz szabályozásáról egyszerű felépítésű, de finom működésű gőznyomásos termosztát gondoskodik. A szobahőmérséklet beállítása egyszerűen, tekerőgombbal történik. A legalacsonyabb hőmérséklet beállításával az elektromos fűtőpanel fagymentesítőként is használható.

Masszív, porfestett acéllemez burkolta miatt a Bonjour ErP-es 500W-os elektromos fűtőpanel masszív, ugyanakkor kis súlyú (mindössze 2,8 kg). A kis súly miatt a villanyradiátor mozgatása nagyon könnyű.