Dimplex fűtőpanel 2000W, 2Te termosztáttal

99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
  • Teljesítmény: 2000
  • Fűthető terület: 28

Termosztát / Vezérlés

Beépített termosztáttal:
Lokális vezérlésű termosztát

99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Dimplex márka a NOBO csoport részeként több terméket is kínál, melyek közül most a legújabb fejlesztésű fűtőpanelt mutatjuk be. A Dimplex Alta fűtőpanel sorozat a méltán híres NOBO Oslo fűtőpanel alapjaira épül, mely a 2Te jelzésű termosztáttal van szerelve.

A fűtőpanelt szerelje fel a falra, vagy helyezze lábra és a beépített termosztát segítségével már azonnal vezérelheti is !

A Dimplex Alta fűtőpanelek elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. A fűtőpanelek 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel. Mindezek az újítások energiatakarékosabb üzemeltetést biztosítanak.

A Dimplex Alta sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb, és a készenléti fogyasztása is csak 0,5W.

Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Dimplex Alta sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Dimplex Alta ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.

A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást. 

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

Minden Dimplex Alta fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására. Például nappali: 22°C, konyha: 21°C, háló: 19°C, fürdőszoba: 21°C.

A fűthető területek nagyságát a helyi adottságok befolyásolhatják.

warranty

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

Teljesítmény 2000 W
Fűthető terület 28 m²
Áramerősség 8.7 A
Hossz 113 cm
Magasság 40 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!