ULTRATHERM 100 K+ infrapanel tartókerettel - kutyaház fűtés

ULTRATHERM
35.000 Ft (27.559 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
35.000 Ft (27.559 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

ULTRATHERM 100 K+ infrapanel - kutyaház fűtés 1 légköbméterig

Az ULTRATHERM infrapanel kutyakennel, kutyaház fűtés megvalósításához lett kifejlesztve. A 100 K+ infrapanel 1 légköbméteres kutyaházig ajánlott.

Az ULTRATHERM 100 K+ kutyaház fűtés működése

Az infrapanel a napsugárzáshoz nagyon hasonló hőt bocsát ki, így rendkívül komfortos környezetet biztosít a kutyája számára. Természetes hőérzetet biztosító kutyaház fűtés, melynek lényege, hogy az infrapanel által kibocsátott hő nem a levegőt fűti, hanem a környeztő tárgyakat és magát a házikedvencet, ezért az infrapanel kutyaház melegítő szigeteletlen, vagy részben nyitott kutyaház esetében is nagyon hatékony.

Az ULTRATHERM 100 K+ infrapanel felszerelése a kutyaházba 

Az ULTRATHERM kutyaház fűtés nagy előnye, hogy az infrapanel lapos kivitelű, esztétikus, és mosható felületű. A kutyaház melegítő infrapanel felülete soha nem emelkedik 60 °C fölé, ezért a házikedvec számára veszélytelen. Természetesen ügyelni kell arra, hogy a bekötő kábelt a kutya ne érhesse el, és ne tudja megrágni! Elhelyezése:

  • Vízszintes helyzetben: a házikedvenc tartózkodási helye főlé kell függeszteni, vagy az opcionális mennyezetre szerelt keretre kell ráakasztani.
  • Függőleges helyzetben: az infrapanel gyárilag kialakított füleinél fogva 2-4 csavarral a kutyaház belső oldalára kell felakasztani.

A kutyaház melegítő infrapanel rövid, háromeres kábellel kerül forgalomba (fekete: fázis, kék: nulla, sárga-zöld: földelés). A csatlakozó kábelt a szokásos módon, szerelődobozban kell az elektromos hálózathoz kötni. Figyelem! Az infrapanel szerelését csak villanyszerelő végezheti! Csak fedett, csapadéktól védett helyen használható!

feszültség 230 V
teljesítmény 100 W
áramfelvétel 0,4 A
védettség IP 44
bekötés fixen, földelés szükséges
mennyezeti tartókeret tartozék
javasolt kutyaház méret 1 lég m3-ig
hosszúság 50 cm
szélesség 32 cm
mélység 3 cm
bekötés fix
súly 2,5 kg
szín fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!