ULTRATHERM 200 K+ infrapanel + mennyezeti tartókeret - kutyaház fűtés, kutyakennel fűtés

ULTRATHERM
38.000 Ft (29.921 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
38.000 Ft (29.921 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

ULTRATHERM 200 K+ infrapanel - kutyakennel, kutyaház fűtés 1-2 légköbméterhez

Az ULTRATHERM infrapanel a kutyakennel fűtés és a kutyaház fűtés kiváló eszköze. A 200 W-os típust 1-2 légköbméter űrtartalmú kutyaházhoz ajánljuk.

Az ULTRATHERM 200 K+ infrapanel tulajdonságai

Az infrapanel kutyakennel fűtés, vagy kutyaház fűtés a napsugárzáshoz hasonló hőt bocsát ki, ami a kutyaház falán, illetve a házikedvenc bundáján elnyelődik. Az infrapanel által kibocsátott hő tehát nem a levegőt, hanem rögtön a házikedvenc bundáját melegíti. Ez a kutyaház fűtés rendkívül komfortos meleget biztosít a kedvence számára.  Az infrapanel a kutyaház szigeteletlen, vagy nyitott, de fedett részén is felszerelhető. A kutyaház melegítő infrapanel acél lemezből készül és fehér thermokvarc bevonattal van ellátva, ami mosható felületet biztosít. Az infrapanel felületi hőmérséklete nem éri el a 60 °C -ot, ezért a kutya számára teljesen veszélytelen.

Az ULTRATHERM 200 K+ infrapanel rögzítése és bekötése

A kutyaház fűtés kiépítése, gyorsan és egyszerűen megvalósítható, de természetesen, ügyelni kell arra, hogy a kábelhez a kutya ne tudjon hozzáférni. Az infrapanel könnyedén a kutyaház plafonjára, vagy a belső oldalára szerelhető:

  • Vízszintes helyzetben: a kutya fekhelye főlé kell felfüggeszteni, vagy a külön rendelehető mennyezeti tartókertere kell akasztani
  • Függőleges helyzetben: 2-4 csavarral a kutyaház oldalára kell fogatni az infrapanel gyárilag kialakított füleinél fogva

A kutyaház fűtő infrapanel 50 cm hosszú, háromeres kábellel kerül Önhöz (fekete: fázis, kék: nulla, sárga-zöld: földelés). Ezt szabványos szerelődobozban kell a villamos hálózathoz csatlakoztatni. Figyelem! A kutyaház fűtő infrapanel felszerelését csak arra feljogosított szakemer végezheti!

feszültség 230 V
teljesítmény 200 W
áramfelvétel 0,8 A
védettség IP 44
bekötés fixen, földelés szükséges
mennyezeti tartókeret külön tartozékként rendelhető
javasolt kutyaház méret 1-2 lég m3-ig
hosszúság 75 cm
szélesség 32 cm
mélység 3 cm
bekötés fix
súly 3,7 kg
szín fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!