ECOSUN K+ infrapanel 100 W + mennyezeti tartókeret

ECOSUN
35.000 Ft (27.559 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

1 év garancia

TARTÓKERET A CSOMAGBAN!!!

35.000 Ft (27.559 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

ECOSUN K+ 100 W infrapanel, padfűtésre, íróasztal fűtésre

Az ECOSUN K+ 100 W infrapanel olyan alacsony hőmérsékletű infrafűtés, amely plafonon és falon is alkalmazható.

Hogyan melegít az ECOSUN K+ 100 W infrapanel?

Az ECOSUN 100 K+ infrapanel sugárzó meleget bocsát ki, ami azt jelenti, hogy nem a heyiség levegőjét melegíti fel, hanem azokat a tárgyakat, amelyeken a sugárzó hő elnyelődik. Az infrafűtés úgy működik, hogy az infrapanel a környezetében lévő objektumokat (bútor, padló, egyéb tárgyak) felmelegíti, majd ezek az objektumok átadják a hőt a helyiség levegőjének. Ez egy nagyon természetes hatású elektromos fűtés, mivel a napsugárzáshoz hasonlóan működik. Az infrafűtés esetén ugyanahhoz a komfortérzethez nem kell olyan magas hőmérsékletet tartani, mint bármely más hagyományos fűtés esetén, ezért az infrafűtés energiát takarít meg.

Mire alkalmas leginkább az ECOSUN K+ 100 W infrapanel?

Ez az a legkisebb teljesítményű infrapanel a jomeleg.hu palettáján. Kifejezetten komfortnövelő, kiegészítő fűtésnek készült. Nagyon komfortos kiegészítő fűtés iróasztalok és padsorok belső felületére szerelve. Fő fűtésre csak kis belmagasságú, fülke méretű helyiség (pl. WC) esetén javasolt. Ez a kis teljesítményű infrapanel legfeljebb 1 m2-es fülke fűtését képes megoldani. A K+ infrapanel felületének hőmérséklete 60°C fölé nem emelkedik, ezért a megérintése teljesen veszélytelen.

Hogyan szerelhető a 100 K+ infrapanel a falra, vagy a mennyezetre?

Minden K+ infrapanel gyárilag 4 db tartófüllel rendelkezik. A tartófülek segítségével az infrapanel mind vízszintes (mennyezet), mind pedig függőleges (fal, bútor oldala) felületre könnyedén felyszerelhető. A mennyezeti szerelést nagyban megkönnnyíti a csomagban található tartókeret.

Hogyan történik az elektromos bekötés?

Az ECOSUN K+ 100 W infrapanel csatlakoztatása az elektromos hálózatra fix bekötéssel történik. Az infrapenelhez egy 50 cm hosszúságú, három eres kábel tartozik, amit szerelődobozban kell a hálózati kábelekkel összekötni. Az infrapanel elektromos szerelését csak szakképzett villanyszerelő végezheti!

Több, nagyobb teljesítményű infrapanel >>>

feszültség 230 V ~ 1
teljesítmény 100 W
áramfelvétel 0,45 A
védettség IP 44
bekötés fix bekötésű, földelés szükséges
termosztát nem tartozék
tartókeret tartozék
magasság 50 cm
szélesség 32 cm
mélység 3 cm
súly 2,5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!