ECOSUN U 300 (300 W) elektromos fali infrapanel

ECOSUN
50.000 Ft (39.370 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

1 év garancia

50.000 Ft (39.370 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

ECOSUN U infrapanel 300 W - infrafűtés 2,5-3,0 m belmagassághoz

ECOSUN U 300 W infrapanel 2,8-3,0 m belmagassághoz az egyik legnagyobb gyártótól. Hatékony infrafűtés, alacsony infrapanel ár. IP 44 védelem.

Az infrafűtés működése

Az infrafűtés lényege, hogy az infrapanel nem közvetlenül a levegőt, hanem a tárgyakat, a padlót és a falakat melegíti fel. Természetesen az infrafűtés az emberi testet is melegíti, a napsütéshez hasonló érzést biztosítva. Az infrafűtés tehát nagyon kellemes, ráadásul egészséges is. Energiatakarékossága abban rejlik, hogy az ilyen sugárzó hő már alacsonyabb hőmérsékleten kiváló komfortérzetet biztosít, ami kevesebb elektromos áram felhasználással jár.

Az ECOSUN 300 U infrapanel felépítése, felszerelése és bekötése

Az ECOSUN infrapanel horganyzott acéllemezből készül, teljesen zárt és tűzbiztos. A FENIX gyártmányú fűtőelem az infrapanel elején, közvetlenül a burkolat alatt található. A fűtőelem mögé a gyár hőtükröt és hőszigetelést szerel, így a hőveszteség minimális, az infrafűtés hatékonysága pedig maximális. A horganyzott acéllemez burkolatot termo-kvarccal, majd hőálló akril festékkel vonják be (az alapszín a fehér), így az infrapanel által kibocsájtott hősugárzás a lehető legnagyobb. Az infrapanel IP 44 védettségű, ami azt jelenti, hogy ellenáll a véletlen rácsobbanó víznek és a véletlen neki nyomodó 1 mm-nél nagyobb csavarhúzó fejeknek és más hasonló tárgyaknak.

Felszerelés

Minden ECOSUN U infrapanel tartozéka egy segédkeret, amit 4 csavarral a plafonhoz kell rögzíteni. Az infrapanelt ezután erre a segédkeretre lehet felakasztani.

Elektromos bekötés, szabályozás

Az infrapanel rövid háromeres kábellel rendelkezik (fázis, nulla és földelés). Az elektromos bekötést egy a készülék közelébe helyezett szerelődobozban kell elvégezni. Az infrafűtés vezérlését hőérzet alapján ki-be kapcsolással, vagy termosztáttal kell megoldani. Az infrapanel elektromos  felszerelését bízza szakemberre!

Tartósan alacsony infrapanel ár

Webáruházunkban minden infrapanel ár diszkont ár, mert itt közvetlenül az importőrtől vásárolhat!

Több plafonra szerelhető infrapanel >>>

feszültség 230 V ~ 1
teljesítmény 300 W
áramfelvétel 1,3 A
védettség IP 44
bekötés fix bekötésű, földelés szükséges
termosztát nem tartozék
tartókeret van
magasság 59,2 cm
szélesség 59,2 cm
mélység 3 cm
súly 5 kg
szín fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!