ECOSUN U infrapanel 600 W

ECOSUN
64.000 Ft (50.394 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

 

1 év garancia

64.000 Ft (50.394 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

ECOSUN U infrapanel 600 W - infrafűtés 2,5-3,5 m belmagasságú helyiségekbe

ECOSUN U 600 W infrapanel európai gyárbóll. Gazdaságos infrafűtés 2,5-3,5 m belmagassághoz, IP 44 védelemmel. Nagyon kedvező infrapanel ár.

Az infrafűtés működése - legjobb a plafonon

Az infrafűtés lényege, hogy az infrapanel olyan hősugárzást bocsát ki, ami a berendezési tárgyakon és az burkolatokon elnyelődik, felmelegítve azokat. A levegőt a felmelegedett objektumok fűtik fel. Az infrafűtés hőkibocsájtása az embert is melegíti, akár csak a napsütés. Az infrafűtés kellemes hőhatása már alacsonyabb hőmérsékleten is jó komfortérzetet biztosít, így a helyiségben a szokásos fűtési rendszerekhez képest  2-3°C-al alacsonyabb hőmérséklet is tartható, ami kevesebb villamos energia fogyasztással jár.

Az ECOSUN 600 U infrapanel felépítése

Valamennyi ECOSUN U infrapanel a korrózió ellen horganybevonattal ellátott acéllemezből készül, amit színes festéssel látnak el. A FENIX típusú fűtőelemet közvetlenül az előlap mögé helyezték. Az infrapanel hátoldalába a gyár hötükröt és hőszigetelést helyezett el, hogy a hőveszteség minimális szintű legyen. Azért, hogy az  infrafűtés minél hatékonyabb legyen, az infrapanel előlapját és oldalait thermokvarc bevonattal készítik. A fűtőkészüléket végül akril bázisú hőálló festékkel vonják be (az alapszín a fehér). Az infrapanel IP 44 besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csavarhúzófejekkel és más hasonló tárgyakkal szemben, valamint csobbanó vízzel szemben védett.

Az infrapanel plafonra szerelése

Az ECOSUN U mennyezeti infrapanel alaptartozéka egy szerelőkonzol, ami 4 csavarral a palafonra rögzíthető. A konzol felcsavarozását követően az infrapanel erre könnyedén felakasztható.

Csatlakoztatás a villamos hálózathoz

Az infrapanel gyárilag egy kb. 100 cm hosszú, háromeres vezetékkel rendelkezik (fázis, nulla, földelés). A vezetéket külön szerelődobozban kell az elektromos rendszerhez csatlakoztatni. Az infrafűtés hőérzet szerint egyszerű kapcsolóval, vagy falitermosztát bekötésével vezérelhető. Az infrafűtés villamos bekötéséhez vegyen igénybe szakembert (villanyszerelőt)!

Nagyon kedvező infrapanel ár

Itt az összes infrapanel közvetlenül az inportőrtől kerül Önhöz, ezért ezen az oldalon az infrapanel árak mindig alacsonyak!

Az összes mennyezetre szerelhető infrapanel >>>

feszültség 230 V ~ 1
teljesítmény 600 W
áramfelvétel 2,7 A
védettség IP 44
bekötés fix bekötésű, földelés szükséges
termosztát nem tartozék
tartókeret van
magasság 59,2 cm
szélesség 119,2 cm
mélység 3 cm
súly 10,5 kg
szín fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!