ECOSUN U infrapanel 700 W

ECOSUN
72.000 Ft (56.693 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

 

1 év garancia

72.000 Ft (56.693 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

ECOSUN U infrapanel 700 W - infrafűtés 2,7-3,5 m belmagasságú helyiségekbe

ECOSUN U 700 W infrapanel európai gyártótól. 2,7-3,5 m belmagassághoz. Gazdaságos infrafűtés, IP 44 védelem, tartósan kedvező infrapanel ár.

Az infrafűtés működési elve

Az infrafűtés úgy működik, hogy az infrapanel sugárzó hőt bocsát ki, ami a tárgyakon (padlón, bútorokon, falon) elnyelődik, felmelegítve azokat. A levegőt a már felmelegített tárgyak fűtik fel. Az infrafűtés által kibocsátott hő az embert is melegíti, hasonlóan a napsütéshez. Az infrafűtés napsütéshez hasonló hatása már alacsonyabb hőmérsékleten is jó közérzetet biztosít, így a helyiségben a megszokottnál 2-3°C-al alacsonyabb hőmérséklet tartható, ami kevesebb energia felhasználásával jár.

Az ECOSUN 700 U infrapanel szerkezete

Minden ECOSUN U infrapanel acéllemezből készül, amit a korrózió ellen horganybevonattal és színes festéssel látnak el. A FENIX gyártmányú fűtőelem közvetlenül az előlap mögött található. Az infrapanel hátuljába a gyártó hötükröt és hőszigetelést szerel a hőveszteség minimlizálása érdekében. Az infrafűtés hatékonyságának növelésére az infrapanel előlapját és oldalait thermokvarc bevonattal látják el. A készüléket végül akril alapú hőálló festékkel festik (az alapszín a fehér). Az infrapanel IP 44 védettségű (ennek jelentése: védelem csavarhúzófejekkel és más hasonló tárgyakkal szemben < 1 mm, védelem csobbanó vízzel szemben).

Az infrapanel felszerelése

Az ECOSUN U mennyezeti infrapanel gyári tartozéka egy 4 csavarral a palafonra szerelehető konzol. A konzol felszerelése után az infrapanel erre egyszerűen felakasztható.

Elektromos csatlakoztatás

Az infrapanel gyárilag egy kb. 100 cm hosszú, háromeres vezetékkel kerül forgalomba (fázis, nulla, földelés). A vezetéket szerelődobozban kell a villamos hálózathoz csatlakoztatni. Az infrafűtés hőérzet alapján egyszerű ki-be kapcsolással, vagy falitermosztát felszerelésével szabályozható. Az infrafűtés elektromos csatlakoztatásával bízzon meg szakembert (villanyszerelőt)!

Kedvező infrapanel ár

Valamennyi infrapanel közvetlenül az inportőrtől kerül Önhöz, ezért nálunk az infrapanel ár mindig alacsony.

Több mennyezetre szerelhető infrapanel >>>

feszültség 230 V ~ 1
teljesítmény 700 W
áramfelvétel 3 A
védettség IP 44
bekötés fix bekötésű, földelés szükséges
termosztát nem tartozék
tartókeret van
magasság 59,2 cm
szélesség 119,2 cm
mélység 3 cm
súly 10,5 kg
szín fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!