THERMOR Evidence 3 Plus 1000 W elektromos fűtőpanel

Thermor
73.990 Ft (58.260 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron


1000 W   10 m2-ig

Legújabb HD panel technológia

Hosszú élettartam, gyors felfűtés

Biztonság és maximális komfort

Görgős lábbal mobilizálható

5 év garancia

73.990 Ft (58.260 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Elektromos fűtőpanel 1000 W teljesítménnyel, 4-10 m2-ig

A Thermor Evidence 3 Plus elektromos fűtőpanel 1000 W teljesítménnyel, digitális programozással. Gazdaságos elektromos fűtés 10 m2-ig!  Kisebb helyiségekbe valamint fürdőszobába is ajánlott fali fűtőpanel. A fűtőpanelhez  görgős lábak is rendelhetőek.

PipaA fali tartókeret alaptartozék

PipaA görgős láb, a fűtőpanel opcionális (külön rendelhető) tartozéka

Pipa 5 év teljeskörű garancia

 

Francia elektromos radiátor választék>>>

Típus Thermor Evidence 3 Plus (1000 W)
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,3 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 46,5 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 3,7 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Program (időzítő) üzemmód igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen
Borulás érzékelő igen
Ajánlott fűthető alapterület 4-10 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ismertető

Elektromos fűtőpanel 1000 W teljesítménnyel, 4-10 m2-ig

A Thermor Evidence 3 Plus elektromos fűtőpanel 1000 W teljesítménnyel, digitális programozással. Gazdaságos elektromos fűtés 10 m2-ig! Kisebb helyiségekbe valamint fürdőszobába is ajánlott fali fűtőpanel. A fűtőpanelhez  görgős lábak is rendelhetőek.

Elektromos fűtés kettős hatással

Ez a fali elektromos fűtőpanel  kettős hőleadással működik. A  fűtőpanel egyrészt úgy működik mint egy elektromos konvektor, azaz meleg levegővel fűt, másrészt pedig a előlap által kibocsájtott hősugárzással. Ezzel a megoldással az elektromos fűtés nagyon komfortos és gazdaságos egyben. További előny, hogy a fűtőpanel a IP 24 védettségű, ami azt jelenti, hogy a biztonsági előírások megtartása mellett- akár fürdőszobában is használható.

Elektromos fűtés hatékonyan - energia megtakarítás

A Thermor Evidence 3 Plus fali elektromos fűtőpanel a speciális fűtőbetétnek, a kettős hőleadásnak és a pontos digitális vezérlésnek köszönhetően igen kedvező költségekkel üzemeltethető. A gazdaságos elektromos fűtés érdekében a fűtőpanel ezen kívül számos nagyon hasznos az elektromos fűtés energiahatékonyságot növelő funkcióval rendelkezik. A fűtőpanel alapvetően két üzemmódban működtethető:

Manuális üzemmód - a fűtőpanel folyamatosan a pontosan a beállított hőmérsékletet tartja

Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy a nap mely időszakában működjön az elektromos fűtés

Ha a manuális üzemmódban a legkisebb beállítható hőmérsékletet használja, az elektromos fűtőpanel fagymentesítőként használható és 7 °C-ot tart a helyiségben. A program üzemmódban a villanyradiátor ennél sokkal többet nyújt: hét minden napjára három olyan időszakot állíthat be, amikor a fűtőpanel egy kiválasztott komfort hőmérsékletet tart. A lakás a beprogramozott időtartományon kívül sem hűl ki teljesen, mert a  erre az időszakra is beállítható egy úgynevezett ECO, azaz gazdaságos hőmérséklet. Az ECO hőmérsékletet Ön állíthatja be, úgy hogy a  fűtőpanel a lehető legkevesebb áramot fogyassza, de a hőmérséklet mégse süllyedjen olyan szintre ami az Őn számára már kedvezőtlen lenne. Az időzítővel beállított időpontban a fűtőpanel az ECO hőmérsékletről a komfort hőmérsékletre áll. A gyári adatok szerint a Thermor Evidence 3 Prog HD fali elektromos radiátor ezekkel a tulajdonságokkal 25%-al kevesebb áramot fogyaszt, mint egy hagyományos, mechanikus vezérlésű elektromos fűtőpanel.

Fali vagy mobil elektromos radiátor biztonságosan

Thermor Evidence 3 ErP Prog HD alapvetően fő fűtésre készült, fali elektromos radiátor, de az opcióban rendelhető lábkészlet segítségével mint mobil fűtőpanel is használható. A falra szerelés roppant egyszerű: a tartozék szerelőkeretet kettő-négy tiplivel és csavarral a falra kell rögzíteni, majd a fűtőpanel erre könnyedén felpattintható. A fűtőkészüléket takarításkor, vagy festéskor ugyanilyen könnyen le is lehet venni a tartókeretről. Az elektromos fűtőpanel készre szerelt villásdugóval és 1,3 m hosszúságú  vezetékkel kerül forgalomba. Biztonsági okokból fűtőpanel fürdőszobában -a biztonsági előírások betartása mellet- csak falra szerelve működtethető.

Ez az elektromos radiátor az IP 24 -es védelem mellett számos biztonsági funkcióval is fel van szerelve. Ilyen a borulás érzékelés, a túlmelegedés érzékelés és a gyerekzár.