Thermor Riva3 erp-s elektromos törölközőszárító radiátor 1000W (új modell)

Thermor
126.900 Ft (99.921 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Előrendelhető

 

1000 W   maximum  10 m2   fűtésére

5 év garancia

126.900 Ft (99.921 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

RIVA 3

A Riva 3 alapvetően, fürdőszobai radiátor és törölköző szárító is. Praktikus funkciókkal és felhasználóbarát digitális kezelőfelülettel. Minden igényt kielégítő kényelem, maximális komfort és hatékonyság jellemzi.

Válassza Riva 3-t, ha egyben egy elegáns, gyors felfűtésű fürdőszobai fűtésre, és törölköző szárítóra  van szüksége. Amely ötvözi Önnek az egyszerű kezelhetőséget, a kiváló hatásfokot, és a maximális kényelmet.

- Elegáns fürdőszobai radiátor, fűtésre és törülközőszárításra, integrált programozással.

- Új ergonomikus LCD kezelőpanel

- Turbó mód és előfűtési lehetőség

- Új, elegáns dizájn, fehér szin

      

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 1000 W
áramfelvétel 4,5 A
védettség IP 24
védettségi osztály II
bekötés fixen, szerelődobozban
működési elv folyadék töltésű radiátor
fűtőbetét típusa zárt fűtőpatron
magasság (H) 182,8 cm
szélesség (W) 50,0 cm
vastagság (D) 11,5 cm
rögzítési pontok függőleges távolsága (A) 144,6 cm
súly 25 kg
fali tartókonzol tartozék
beépített elektronikus termosztát igen (digitális)
termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
működés visszajelző igen
előfűtés igen
fagyvédelmi funkció igen
turbó üzemmód igen
ajánlott befűthető terület max 10m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ismertető

Energiatakarékos fürdőszobai fűtés és törölközőszárító.

A Riva3   1000 W-os elektromos törölközőszárító radiátor  praktikus törölközőakasztókkal kerül forgalomba.  A fűtőkészülék gyárilag kiváló hőközlő folyadékkal töltött, amely egy digitális vezérléssel ellátott fűtőpatron melegít.  Innovatív, nagy pontosságú digitális termosztát, LCD kijelző, fagyvédő funkció, beállítható komfort hőmérséklet, heti programozhatóság és időzíthető turbó mód. A fűtőtest tetején három leszerelhető akasztó található.

ErP ready elektromos fűtés, garantáltan gazdaságosabban

A Riva 3 elektromos törölközőszárító azzal tűnik ki a többi hasonló főtőtest közül, hogy kifejezetten teljes értékű takarékos fűtésre és szárításra tervezték.  Megfelel a szigorú európai energetikai előírásoknak, a gyártói nyilatkozat szerint 25%-al kevesebb áramot fogyaszt, mint egy mechanikus vezérlésű hasonló fűtőkészülék. A digitális vezérlésnek köszönhetően számos, az elektromos fűtés gazdaságos működtetéséhez nélkülözhetetlen funkció közül választhatunk. Két alapvető üzemmód választható az elektromos törölközőszárító radiátor működtetése során:

  • Manuális üzemmód - a fűtőtest az Ön által beállított hőmérsékletet tartja.

  • Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy a nap mely időszakában tartsa az elektromos fűtés a kellemes komfort hőmérsékletet.

A manuális üzemmód esetén a törölközőszárító radiátor az Ön által beállított szoba hőmérsékletet tartja. Ebben az üzemmódban fagymentesítő funkció is választható. Ekkor az elektromos fűtés hozzávetőlegesen 7 °C-ot tart, amely elegendő ahhoz, hogy elkerülje a fagykárokat a fürdőszobában. Az elektromos törölközőszárító radiátor nyári üzemmóddal is rendelkezik. Ekkor a fűtőkészülék nem kapcsol be, de a turbó funkció továbbra is működik.

A program üzemmódban a hét minden napjára beállítható három olyan időszak, amikor az elektromos fűtés a komfort hőmérsékletet tartja. A törölközőszárító radiátor attól lesz igazán gazdaságos, hogy Ön nem csak a komfort hőmérsékletet adhatja meg, hanem azt is, hogy a fűtőkészülék hány °C-al tartson alacsonyabb hőmérsékletet ezeken az időszakokon kívül. Ez az alacsonyabb készenléti hőmérséklet az úgynevezett ECO beállítás. Az elektromos fűtés azért gazdaságosabb így, mert a helyiség nem hűl le annyira, hogy a fűtőtest sok energiát fogyasszon a felfűtéshez, ugyanakkor az alacsonyabb ECO hőmérséklet fenntartásához kevesebb áram is elegendő.

Mind a manuális, mind pedig a program üzemmódban elérhető a turbó (BOOST) funkció vagy üzemmód, melynek lényege, hogy az elektromos törölközőszárító radiátor meghatározott időn át a legnagyobb teljesítménnyel működik. Ez az időtartam 15 és 120 perc között, tetszés szerint állítható be. A fűtőkészülék  gyerekzárral is ellátott.

A Riva 3 elektromos törölközőszárító felszerelési útmutatója

A rörzítéshez komplett csomagot kap, a falra, csempére, történő felszereléshez.Javasoljuk a fix bekötését villanyszerelő szakemberrel elvégeztetni, mert így lesz 100 %-ig biztonságos.

Rendelkezik a készülék cseppenővíz elleni - IP 24 - védelemmel.