Thermor Riva3 erp-s elektromos törölközőszárító radiátor 750W (új modell)

Thermor
109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Előrendelhető

 

750 W   max 4-8 m2 fűtésére

5 év garancia

109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

RIVA 3

A Riva 3  szemet  gyönyörködtető  fürdőszobai radiátor és törölköző szárító is egyben. Praktikus funkciókkal és felhasználóbarát digitális kezelőfelülettel. Minden igényt kielégítő kényelem, maximális komfort és hatékonyság jellemzi. A Riva2 modell méltó utódja!

Válassza Riva 3-t, ha egyben egy elegáns, gyors felfűtésű fürdőszobai fűtésre, és törölköző szárítóra  van szüksége. Amely ötvözi Önnek az egyszerű kezelhetőséget, a kiváló hatásfokot, és a maximális kényelmet.

- Elegáns fürdőszobai radiátor, fűtésre és törülközőszárításra, integrált programozással.

- Új ergonómikus LCD kezelőpanel

- Turbó mód és előfűtési lehetőség

- Új, elegáns dizájn, gyönyörű selyemfehér fényezés

      

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 750 W
áramfelvétel 2,3 A
védettség IP 24
védettségi osztály II
bekötés fixen, szerelődobozban
működési elv folyadék töltésű radiátor
fűtőbetét típusa zárt fűtőpatron
magasság (H) 158,2 cm
szélesség (W) 50,0 cm
vastagság (D) 11,5 cm
rögzítési pontok függőleges távolsága (A) 120,0 cm
súly 20 kg
fali tartókonzol van
beépített elektronikus termosztát igen (digitális)
termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
működés visszajelző igen
előfűtés igen
fagyvédelmi funkció igen
turbó üzemmód igen
ajánlott befűthető terület max 8m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ismertető

Energiatakarékos fürdőszobai elektromos fűtés és törölközőszárító.

A Riva3   750 W-os elektromos törölközőszárító radiátor gyönyörű  selyemfehér fényezéssel és praktikus törölközőakasztókkal kerül forgalomba.  A fűtőkészülék gyárilag kiváló hőközlő folyadékkal töltött, amely egy digitális vezérléssel ellátott fűtőpatron melegít.  Innovatív, nagy pontosságú digitális termosztát, LCD kijelző, fagyvédő funkció, beállítható komfort hőmérséklet, heti programozhatóság és időzíthető turbó mód. A fűtőtest tetején három leszerelhető akasztó található.

ErP ready elektromos fűtés, garantáltan gazdaságosabban

A Riva 3 elektromos törölközőszárító azzal tűnik ki a többi hasonló főtőtest közül, hogy kifejezetten teljes értékű takarékos fűtésre és szárításra tervezték.  Megfelel a szigorú európai energetikai előírásoknak, a gyártói nyilatkozat szerint 25%-al kevesebb áramot fogyaszt, mint egy mechanikus vezérlésű hasonló fűtőkészülék. A digitális vezérlésnek köszönhetően számos, az elektromos fűtés gazdaságos működtetéséhez nélkülözhetetlen funkció közül választhatunk. Két alapvető üzemmód választható az elektromos törölközőszárító radiátor működtetése során:

  • Manuális üzemmód - a fűtőtest az Ön által beállított hőmérsékletet tartja.

  • Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy a nap mely időszakában tartsa az elektromos fűtés a kellemes komfort hőmérsékletet.

A manuális üzemmód esetén a törölközőszárító radiátor az Ön által beállított szoba hőmérsékletet tartja. Ebben az üzemmódban fagymentesítő funkció is választható. Ekkor az elektromos fűtés hozzávetőlegesen 7 °C-ot tart, amely elegendő ahhoz, hogy elkerülje a fagykárokat a fürdőszobában. Az elektromos törölközőszárító radiátor nyári üzemmóddal is rendelkezik. Ekkor a fűtőkészülék nem kapcsol be, de a turbó funkció továbbra is működik.

A program üzemmódban a hét minden napjára beállítható három olyan időszak, amikor az elektromos fűtés a komfort hőmérsékletet tartja. A törölközőszárító radiátor attól lesz igazán gazdaságos, hogy Ön nem csak a komfort hőmérsékletet adhatja meg, hanem azt is, hogy a fűtőkészülék hány °C-al tartson alacsonyabb hőmérsékletet ezeken az időszakokon kívül. Ez az alacsonyabb készenléti hőmérséklet az úgynevezett ECO beállítás. Az elektromos fűtés azért gazdaságosabb így, mert a helyiség nem hűl le annyira, hogy a fűtőtest sok energiát fogyasszon a felfűtéshez, ugyanakkor az alacsonyabb ECO hőmérséklet fenntartásához kevesebb áram is elegendő.

Mind a manuális, mind pedig a program üzemmódban elérhető a turbó (BOOST) funkció vagy üzemmód, melynek lényege, hogy az elektromos törölközőszárító radiátor meghatározott időn át a legnagyobb teljesítménnyel működik. Ez az időtartam 15 és 120 perc között, tetszés szerint állítható be. A fűtőkészülék  gyerekzárral is ellátott.

A Riva 3 elektromos törölközőszárító felszerelése egyszerű

Mivel minden tartozék megtalálható a csomagolásban ami a fali rögzítéshez szükséges, az elektromos törölközőszárító felszerelése nem okozhat gondot. Azonban az elektromos csatlakozás fix bekötéssel, szerelődobozban történik. Kérjük, hogy a fűtőtest hálózati csatlakoztatásához vegye igénybe szakember segítségét! A Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor IP 24 védelemmel rendelkezik, ezért fürdőszobában is felszerelhető, de ügyelni kell rá, hogy a kezelőszerveket a fürdőkádból (vagy más vizes objektumtól) ne lehessen elérni.